Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Brama Morii ...
ostrytux
04-07-2010, 23:53
... to tu przechadzał się Gimli ze swoim toporkiem ;)
Oblegana przez turystów gotycka brama w Adrspaskim skalnym mieście.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img412.imageshack.us/img412/7023/adrs01.jpg)
Pozdrawiam serdecznie.
Nieźle to sobie wymyśliłeś i dobrze wykonałeś, czyli jestem jak najbardziej na tak ;)
Sebastianito
05-07-2010, 00:25
Moim zdaniem Ostry sie tu nie popisal... niestety jestem na nie... sorry ostry, masz prawo mnie zbic ale mi sie nie podoba...
mi rowniez cos tu nie lezy , kadr spoko ,ale te skaly jakies takie dziwne , moze pokombinuj jeszcze z tym cos ?
A ja tam bylem i znam miejscowke.......po bronki jezdzilismy:D:D:D
Mnie pasuje...BW ala Ostry....jest oka!
anonymos
05-07-2010, 01:52
Super tytuł i obróbka.
Zwłaszcza górna połowa mi się podoba, extra kontrast.
mi rowniez cos tu nie lezy , kadr spoko ,ale te skaly jakies takie dziwne , moze pokombinuj jeszcze z tym cos ?
skały są tam tak charakterystyczne, że zawsze kiedy oglądam ten motyw w różnych wykonaniach łapię się na tym ze możliwości kadrowania są tam strasznie ograniczone i zawsze jest mało swiatła, dlatego mz. oczywiscie, jedynym słusznym wyborem jest kolor :)
B/W wyglada tak troszke ciezko mozesz dac kolorek dla porownania
Pablo 77
05-07-2010, 11:34
Kadr bardzo dobry,ale ja również jestem za kolorem:)
moim zdaniem w tym miejscu jedynym słusznym rozwiązaniem jest silnie kontrastowe BW. Możliwości kadrowania sa tam mocno ograniczone, przeważnie dużo ludzi. Moim zdaniem ciut za dużo dołu. BW OK
Sebastianito
05-07-2010, 12:16
A ja tam bylem i znam miejscowke.......po bronki jezdzilismy:D:D:D
Mnie pasuje...BW ala Ostry....jest oka!
A ja mam do tego miejsca 12 km :) A po Bronki to caly czas sie chodzi :)
borregaard
05-07-2010, 12:46
moim zdaniem w tym miejscu jedynym słusznym rozwiązaniem jest silnie kontrastowe BW. Możliwości kadrowania sa tam mocno ograniczone, przeważnie dużo ludzi. Moim zdaniem ciut za dużo dołu. BW OK
Zdecydowanie popieram.Taka obróbka tu pasuje.
Mi tez konwersja pasuje :D Sam kadr rowniez ciekawy...
Nie znam tego miejsca, wiec... nie bede sie czepial :D
Mi sie podoba!
Pięknie! Tak się zastanawiam o której miałeś tyle szczęścia, że nie było ludzi?
Pozdr.
Pięknie! Tak się zastanawiam o której miałeś tyle szczęścia, że nie było ludzi?
Pozdr.
Nikonozaur
05-07-2010, 13:44
Miejsce ciekawe, ale nie pozostawiające jakiegoś szczególnego wybory kadrowania. BW charakterystyczne dla Ciebie, trochę ciężkie, za to nadające zdjęciu monumentalizmu. Wchodzę w to.
Bartekkw
05-07-2010, 13:51
Dla mnie też jest ok. Podoba się
Dla mnie jest dobrze, tylko żeby tak tą bramę wyróżnić od skał, myślę, że było ciekawiej.