Zobacz pełną wersję : flash player 64 bit
zmieniłem komp na nowy, szybszy itp z zainstalownym widows 7 64 bit. niestety niektóre strony nie wyświetlaja się prawidłowo. zainstalowałem flesh pleyera ale nadal jest coś nie tak. używam internet eksplorer może zmienić na inną przeglądarkę?
pozdrawiam
System 64-bitowy nie ma nic do rzeczy. Okreslenie "cos jest nie tak" jest zbyt ogolne :/
po prostu na niektórych stronach nadal nie wszystko się otwiera
'na niektorych stronach' nadal jest raczej zbyt ogólnikowe by można było jednoznacznie stwierdzić... możesz sprawdzić na innej przeglądarce czy taka sama sytuacja występuje?
Na Internet Explorer 64bit nie ma Flash Playera.
nie będe podawał wszystkich stron w każdym bądź razie zainstalowałem firefoxa i jest ok
problem jest niestety po stronie flashPlayera a dokładnie róznic w "działaniu" pod róznymi przeglądarkami. Niestety nie poprawili błędów dzieciństwa :(, mimo że jest od wersji 9 nowy silnik playera.
Windows 7 ma dwie wersje IE 32 i 64bit wiec sprawdz jak dziala na 32bit.....byc moze powodem jest to o czym wspomnial pawulon a raczej na 99% to jest powod.....szczerze mowiac nie spotkalem sie z tym problemem bo zawsze uzywalem innych przegladarek.......polecam Chrome
Nie ma flasha 64 bitowego na żadną polatformę obecnie, jest tylko 32 i tu może być problem.
Bo trzeba uzywac IE 32-bitowego, a nie tego z dopiskiem 64-bit.
stanie w miejscu to cofanie się
A cena postepu jest brak 64-bitowego flasha ;)
flash pewnie jest w trakcie produkcji :)
flash pewnie jest w trakcie produkcji :)
Tak, od ilu juz lat?