Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Cliffs of Yesnaby II
grudzinsky
02-07-2010, 14:57
szerzej i z innego miejsca. 10mm + ND3.0 f/16 30s + 6-7 w skali Beauforta. 3min pozniej slonce schowalo sie za chmury i tyle bylo focenia tego dnia...
Cliffs of Yesnaby
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/images/20864771781380330877.jpg)
bardzo dobre!
światło, kadr, obróbka - super:)
Bardzo dobre, ale chyba jednak nym dal deko ciemniej......ogolny odbior super!
Piękny widoczek, średnio mi się jednak podoba "biała woda" po prawej - chyba faktycznie mogłoby być nieco ciemniej...
bardzo dobre, ale też całość bym nieco przygasił.
grudzinsky
02-07-2010, 16:04
Piękny widoczek, średnio mi się jednak podoba "biała woda" po prawej - chyba faktycznie mogłoby być nieco ciemniej...
biala to jest ramka... ;)
Mi poruszenie kwiatków tu nie pasuje, no i trochę ciemniej bym to widział, tak trochę.
decmeister
02-07-2010, 22:34
świetne światło, podoba się bardzo !
borregaard
03-07-2010, 04:59
Super kadr,ale .."białoróżowomętnie" wyszedł...
Jedyne,czego brakuje temu zdjęciu,to klarowność.....Poza tym super,jak już wspomniałem....;)
Światło i kadr bardzo dobre.Pozdrawiam
Bardzo dobre, ale chyba jednak nym dal deko ciemniej......ogolny odbior super!
Pelna zgoda! :D
znakomity dopracowany kadr! magia! pieknie bedzie wygladalo na druku!
Kadr jest piękny. Ale nie wiem czy to filtr dał zafarb czy coś w obróbce poszło nie tak bo wpada w róż. Zwłaszcza skały i to na obu planach. Poza tym mam wrażenie, że jest deko nieostro.
grudzinsky
04-07-2010, 14:09
Kadr jest piękny. Ale nie wiem czy to filtr dał zafarb czy coś w obróbce poszło nie tak bo wpada w róż. Zwłaszcza skały i to na obu planach. Poza tym mam wrażenie, że jest deko nieostro.
jakiego koloru powinny bys te sklay? nieostro? napisz m w ktorym miejscu? faktycznie wialo tego dnia 6-7 w skali Beauforta, ale ja widze fakture trawy na drugim planie.
mam prosbe. jesli juz piszecie, ze w zdjeciu jest cos nie tak to prosze napisac, w ktorym miejscu, dokladnie wskazujac to miejsce. mozna sciagnac zdjecie i dorobic czerwona strzalke wskazujaca to miejsce...
bede dzwieczny za rzeczowe wypowiadanie sie...