Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Drogą przez pola.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img8.imageshack.us/i/zielonapszenica037prbko.jpg/)
Zapraszam.;)
.... mogę się przespacerować, podoba się, ...... :grin:no i jakieś górki na horyzoncie.
Trochę mnie drażni ta kopka słomy (nie mieli gdzie ułożyć?), ....... i na horyzoncie przy prawej krawędzi ciachnięte drzewko.
tormentol
30-06-2010, 23:56
Bardzo ładnie.
Nikonozaur
01-07-2010, 00:38
.... mogę się przespacerować, podoba się, ...... :grin:no i jakieś górki na horyzoncie.
Trochę mnie drażni ta kopka słomy (nie mieli gdzie ułożyć?), ....... i na horyzoncie przy prawej krawędzi ciachnięte drzewko.
Zgodzę się z Romanem, gdyby tej sterty rolosów nie było miałbyś naprawdę świetne zdjęcie o imponującej przestrzeni. Ale i tak, mówiąc szczerze, jest pięknie. :)
Drzewko po prawej do usunięcia.
borregaard
01-07-2010, 00:54
A mnie tu przestrzeń pasuje.....super.
krzysztofz24
01-07-2010, 08:46
Bardzo ladny polny widoczek:-), z drobniutkich minusow to wystemplowalbym to uciete drzewo po prawej...ale za to rolosy bym zdecydowanie zostawil:-).
A mnie tu przestrzeń pasuje.....super.
mnie również, bdb fota :)
Bartekkw
01-07-2010, 08:58
jest BDB - fajny kadr, kolorki i obróbka. Tych rolosów faktycznie mogłoby nie być, ale i tak jest super
Marcin T
01-07-2010, 09:05
Nie do końca widzi mi się ten głęboki granat na górze ale widoczek jest piękny :)
ładnie;)
Z której strony kamieńca zajechałeś:D?
Na horyzoncie widać Góry Złote :)
Drzewko miałem wystemplować, ale zapomniało się... :-P
Nie do końca widzi mi się ten głęboki granat na górze ale widoczek jest piękny :)
To od połówki, mam tylko ND 0.9, a w tej sytuacji ciut słabsza by się przydała.
Bez połówki oczywiście też próbowałem, ale jakoś marnie wychodziło. ;)
ładnie;)
Z której strony kamieńca zajechałeś:D?
Starczów. ;)
Dzięki wszystkim za komentarze.:)
Bardzo ladny kadr, do tego przyjemne kolorki - nie mam sie do czego przyczepic ;)
Podoba sie!