Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Jeszcze jedno
wojtek6308
30-06-2010, 21:41
##
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img819.imageshack.us/i/dsc2780.jpg/)
Zapraszam :) .
Wojtku, nie to swiatlo......a moze i to swiatlo.....ale za bardzo wyciagniete z cienia co spowodowalo plaskosc;)
wojtek6308
30-06-2010, 21:56
Wojtku, nie to swiatlo......a moze i to swiatlo.....ale za bardzo wyciagniete z cienia co spowodowalo plaskosc;)
Może deczko przedobrzyłem, ale nie wiele wyciągałem.
borregaard
01-07-2010, 00:19
Nie widzę "płaskości"...tak tam było...;) :D
krzysztofz24
01-07-2010, 09:04
Mi kolory i oswietlenie pasuje, fajne ten zielony na glonach:-). Co do kadru to z racji duzej ilosci elementow w kadrze widzialbym go z troche wieksza iloscia nieba...albo dolu;-). Po prostu:-) widzialbym troche wiecej przestrzeni dla rownowagi, poprawiloby to mz odbior zdjecia...
Nie widzę "płaskości"...tak tam było...;) :D
ja też nie, podoba mi się, wyostrzyłbym tylko selektywnie te większe elementy w kadrze, szczególnie korzeń po lewej to poprawi plastykę foty :)
Marcin T
01-07-2010, 09:10
ale nie wiele wyciągałem.
Dobra, dobra :lol: Wszyscy wiedzą, że dobrze przyjaźnisz się z suwaczkiem shadow ;)
Fajnie jest, może tylko zieleń bym poprawił bo kolor jakiś taki ma...techniczny.
Bartekkw
01-07-2010, 16:06
ja też nie, podoba mi się, wyostrzyłbym tylko selektywnie te większe elementy w kadrze, szczególnie korzeń po lewej to poprawi plastykę foty :)
W pełni się zgodzę. Całkiem nieźle wyszło
wojtek6308
02-07-2010, 09:07
widzialbym troche wiecej przestrzeni dla rownowagi, poprawiloby to mz odbior zdjecia...
Masz rację, było dużo więcej nieba i deczko więcej dołu, spróbuję raz jeszcze :-) .
wyostrzyłbym tylko selektywnie te większe elementy w kadrze, szczególnie korzeń po lewej to poprawi plastykę foty :)
Dzięki Janusz, tak zrobię :) .
... wszyscy wiedzą, że dobrze przyjaźnisz się z suwaczkiem shadow
Już z tym skończyłem :p .