Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Tak dla tych co jeszcze w drodze:)
W drodze bo ja mialem najblizej i juz jestem w domu:D:D:D:D
Tak dzis bylo nad oceanem;)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://iv.pl/)
Tak jak Hoobi mówił do rana będą trzy tematy :D
ps. ja już w domu 41 min ;)
Tak jak Hoobi mówił do rana będą trzy tematy :D
ps. ja już w domu 41 min ;)
Na tym na dzis koncze;)
Rallynitros
30-06-2010, 02:53
no ładnie panie kolego i widać, że filterki działają :)
no ładnie panie kolego i widać, że filterki działają :)
dzialaja, dzialaja.....problem w tym ze dopiero sie ich ucze;)
Noooo, mowilem Panowie, ze tak bedzie... :lol: Greg już obrabial te fote w samochodzie :lol: A potem wpadl do domu i prosze... temacik ;)
Ale fajnie wyszlo :D Mi sie podoba. Filterki zdaly egzamin.
PS. Podziekowal, ale dd 5 min jestem w domu :)
No to ja czekam na ciąg dalszy...
ladnie , ale jakos tak reka mi drzy zeby przyciemnic nieco to zdjecie i wtedy te trawy bardziej sie wyeksponuja :-)
Bartekkw
30-06-2010, 10:21
ładnie jest...a jakie filterki zastosowałeś ?
ładnie jest...a jakie filterki zastosowałeś ?
Tutaj polowki Lee 0,9 i 0,6 razem oczywiscie softy......dwa dosc mocne filtry na raz i jak widac poprawialem tylko balans bieli:D:D:D
Bartekkw
30-06-2010, 10:58
Tutaj polowki Lee 0,9 i 0,6 razem oczywiscie softy......dwa dosc mocne filtry na raz i jak widac poprawialem tylko balans bieli:D:D:D
Aaaaa..;) czyli jednak się skusiłeś na Lee ;) Dobrałeś coś jeszcze oprócz połówek ?
Aaaaa..;) czyli jednak się skusiłeś na Lee ;) Dobrałeś coś jeszcze oprócz połówek ?
Big Stopera ale na niego musimyu czekac....byc moze nawet do konca sierpnia;) Wiesz co, testowalem Hitechi i powiem ze sa ok ale jednak troszke zabawy potem z kolorem jest......cokiny to wiadomo.....no i teraz jestem naprawde zadowolony;)
Bartekkw
30-06-2010, 14:46
Myślisz że wsuwka a'la nd400 będzie ok ? Słyszałem że lepiej spisują się jednak filtry nakręcane - w sensie że są szczelne
wojtek6308
30-06-2010, 14:57
No, to było bardzo ładnie :-) .
Nikonozaur
30-06-2010, 14:58
Super kolory, dobrze jest. :)
Pięknie było, śliczna fotka.
borregaard
30-06-2010, 16:51
Chłodno troszkę,ale ....ujdzie...:lol: