Zobacz pełną wersję : ProShow Gold a ProShow Producer
Przeglądałem oba programy. Czy według Was różnica w cenie (180$) jest adekwatna do możliwości PSP?
grzegorzant
28-06-2010, 13:46
No coś Ty, nie masz na co kasy wywalac ?
Zmień sobie interface na producer i będzie profi :)
step.tom
29-06-2010, 00:49
No coś Ty, nie masz na co kasy wywalac ?
Zmień sobie interface na producer i będzie profi :)
Hmm, ciekawa odpowiedź...8-)
Przeglądałem oba programy. Czy według Was różnica w cenie (180$) jest adekwatna do możliwości PSP?
Zobacz sobie tutaj: http://www.photodex.com/products/proshow/gold/compare.
Jest od jakiegoś czasu... możliwość pobrania wersji trial. Pobierz obie i zobacz co Ci będzie potrzebne, jeżeli powyższe porównanie nic Ci nie mówi. Różnica jest dość spora ale tylko wtedy gdy kreatywnie chcesz wpłynąć na swój slideshow.
To tak jak praca z Photoshop, można zdjęcia obrabiać zarówno w PS Elements jak i w PS CS. Odpowiadając na Twoje pytanie czy warto...? Dla mnie było warto ale to Twoja kasa ;-)
Pozdrawiam
Hmm, ciekawa odpowiedź...8-)
To tak jak praca z Photoshop, można zdjęcia obrabiać zarówno w PS Elements jak i w PS CS. Odpowiadając na Twoje pytanie czy warto...? Dla mnie było warto ale to Twoja kasa ;-)
Pozdrawiam
Mnie też tak się wydaje. Mozna oczywiście wiele gorowych efektów z PSP zrobić w PSG ale nie wszystkie. Na przykład powolna desaturacja obrazka będącego w ruchu.
Dziekuję za odpowiedź. Takiej oczekiwałem...
Pozdrawiam