PDA

Zobacz pełną wersję : Egipt/safaga 07-08/2010

PawelR
25-06-2010, 13:58
Witam wszystkich fotografujących i jednocześnie nurkujących kolegów i koleżanki :)

Wybieram się na nurkowania do Egiptu, prawdopodobnie będzie to Safaga (najmniej zniszczone rafy, brak tłumów pod wodą, rozsądne ceny).

Gdyby ktoś miał ochotę się przyłączyć, zapraszam :)

Będzie okazja do zrobienia ciekawych fotek, zarówno podwodnych jak i nadwodnych...

z nurkowymi pozdrowieniami,
Paweł

cube
25-06-2010, 14:52
jezeli jeszcze nie zdecydowales sie konkretnie na miejsce wyjazdu to nurkowo polecam bardzo Marsa Alam

PawelR
25-06-2010, 15:15
jezeli jeszcze nie zdecydowales sie konkretnie na miejsce wyjazdu to nurkowo polecam bardzo Marsa Alam

Kolega niedawno wrócił i zniechęcał, podobno straszna komercja się tam zrobiła - opłaty za wstęp na plażę, opłaty za miejsce w cieniu itd :) Ale oczywiście Marsa Alam też rozważam...

Borowa
25-06-2010, 17:25
ja znów w okresie lipiec na sierpień BARDZO POLECAM Sharm El Sheikh w szczególności Ras Mohammed
Ilość dużego zwierza jest największa w całym roku, niestety pojawia się również nagminnie Homo Sapiens....

Organizuje wyjazd połączony z fotografią podwodną i szkoleniem z niej.

Na moje zdjęcia zapraszam na mój blog

Marian K
25-06-2010, 21:38
"Nie gadamy,nurkujemy":)
Ahmed

magicduh
25-06-2010, 23:09
Moim zdaniem Marsa mniej turystyczne od Safagi co daje przewagę i rafy lepsze tzn więcej klimatycznych miejsc i zwierząt. Ja mam ochotę się przyłączyć a stawiasz bilet ?:D Co do płatnych plaż to pewnie kwestia przekupienia :)

Korchez
25-06-2010, 23:36
"Nie gadamy,nurkujemy":)
Ahmed
Dlaczego Ahmed? ;)

Marian K
26-06-2010, 08:31
Dlaczego Ahmed? ;)

"Dlaczego Ahmed ,dlaczego!, matka dali Ahmed,to i Ahmed" :)