Zobacz pełną wersję : Egipt/safaga 07-08/2010
Witam wszystkich fotografujących i jednocześnie nurkujących kolegów i koleżanki :)
Wybieram się na nurkowania do Egiptu, prawdopodobnie będzie to Safaga (najmniej zniszczone rafy, brak tłumów pod wodą, rozsądne ceny).
Gdyby ktoś miał ochotę się przyłączyć, zapraszam :)
Będzie okazja do zrobienia ciekawych fotek, zarówno podwodnych jak i nadwodnych...
z nurkowymi pozdrowieniami,
Paweł
jezeli jeszcze nie zdecydowales sie konkretnie na miejsce wyjazdu to nurkowo polecam bardzo Marsa Alam
jezeli jeszcze nie zdecydowales sie konkretnie na miejsce wyjazdu to nurkowo polecam bardzo Marsa Alam
Kolega niedawno wrócił i zniechęcał, podobno straszna komercja się tam zrobiła - opłaty za wstęp na plażę, opłaty za miejsce w cieniu itd :) Ale oczywiście Marsa Alam też rozważam...
ja znów w okresie lipiec na sierpień BARDZO POLECAM Sharm El Sheikh w szczególności Ras Mohammed
Ilość dużego zwierza jest największa w całym roku, niestety pojawia się również nagminnie Homo Sapiens....
Organizuje wyjazd połączony z fotografią podwodną i szkoleniem z niej.
Na moje zdjęcia zapraszam na mój blog
Marian K
25-06-2010, 21:38
"Nie gadamy,nurkujemy":)
Ahmed
magicduh
25-06-2010, 23:09
Moim zdaniem Marsa mniej turystyczne od Safagi co daje przewagę i rafy lepsze tzn więcej klimatycznych miejsc i zwierząt. Ja mam ochotę się przyłączyć a stawiasz bilet ?:D Co do płatnych plaż to pewnie kwestia przekupienia :)
"Nie gadamy,nurkujemy":)
Ahmed
Dlaczego Ahmed? ;)
Marian K
26-06-2010, 08:31
Dlaczego Ahmed? ;)
"Dlaczego Ahmed ,dlaczego!, matka dali Ahmed,to i Ahmed" :)