Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Rzepak wieczorową porą....
Kolega Cialat domagał się rzepaku o innej porze niż południe :-) a więc proszę bardzo :-)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img821.imageshack.us/i/dsc00520s.jpg/)
Arturze kadr jak kadr ok......ale niestety rzeoak na drzewie na nie!
Dla mnie z 4 cm góra za dużo.
Hmm... to było wieczorne boczne światło :-)
Dla mnie z 4 cm góra za dużo.
Nie chciałem znów robić kwadratu :-)
borregaard
24-06-2010, 23:30
Rzepak wymaga mocnego światła,w przeciwnym wypadku dużo traci...
Nie chciałem znów robić kwadratu :-)
Mi się wydaje, że ładny byłby kwadrat, ale nie chcesz to nie :)
Chyba masz rację :-)
Arturze kadr jak kadr ok......ale niestety rzeoak na drzewie na nie!
No zlewa się niestety kolorystycznie korona z rzepakiem, trzeba by to trochę zróżnicować.
Poza tym jest bardzo przyjemnie :), chociaż kwadrat rzeczywiście wydaje się chyba odrobinę lepszym pomysłem ;)
No zlewa się niestety kolorystycznie korona z rzepakiem, trzeba by to trochę zróżnicować.
Poza tym jest bardzo przyjemnie :), chociaż kwadrat rzeczywiście wydaje się chyba odrobinę lepszym pomysłem ;)
Kolorystycznie mogę spróbować, ale to drzewo już znacie, pokazywałem je wielokrotnie w KWADRACIE :-)
tormentol
25-06-2010, 00:38
Sądzę, że lepiej by wyglądało w kadrze, gdzie jest więcej podłogi z rzepakiem niż z dominacją nieba.
Kolorystycznie mogę spróbować, ale to drzewo już znacie, pokazywałem je wielokrotnie w KWADRACIE :-)
Kolorystycznie warto! A co do kwadratu - no nic nie poradzę, że tak mi się widzi :) A wielbicielem kwadratów nie jestem - po prostu te kilka cm nieba nad chmurami... O! To przecież wcale nie musi być kwadrat ;) - nawet ciachnięcie 2 cm góry wystarczy :)
A drzewo pamiętam - w kwadracie czy nie - bardzo zacny okaz.
No na 2 cm, to ostatecznie mogę się zgodzić :mrgreen:
Bartekkw
25-06-2010, 01:05
dla mnie secik bardzo przyjemny
tak dokładnie jest :)
dla mnie secik bardzo przyjemny
Kurcze szukam tego drugiego i trzeciego do setu, ale cosik nie znajduje :shock:. Czyżby późnonocną porą było coś dla dorosłych :wink::mrgreen:.
A co do zdjęcia to Artur wyciągaj brzytwę i w kwadrat to :wink::mrgreen:.
Nikonozaur
25-06-2010, 10:25
Słoneczka jednak zabrakło... ;)