Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Zwiastowanie
http://wpk.eltrakon.pl/L1003445%20Zwiastowanie.jpg
źródło (http://wpk.eltrakon.pl/L1003445%20Zwiastowanie.jpg)
malasana
24-06-2010, 22:28
Ja jestem na tak.
Nikonozaur
24-06-2010, 22:38
Ja jestem na tak.
Ja też. Ciągle mam jednak wrażenie, że zbyt hojnie okraszasz foty niebieskim. Kolorem niebieskim. ;)
Ja też. Ciągle mam jednak wrażenie, że zbyt hojnie okraszasz foty niebieskim. Kolorem niebieskim. ;)
Andrzeju, to zmierzch. O ile w przypadku niektórych innych zdjęć jestem skłonny zgodzić się z nadmierną hojnością, to tutaj będę uparty. Spodziewałem się takiego zarzutu i długo kombinowałem z balansem bieli, ale w końcu zrobiłem tylko malutką korektę. Tak to zapamiętałem. Zmierzch widzę na niebiesko, podobnie jak to robią matryce. ;)
A ja na nie :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))
borregaard
24-06-2010, 23:38
Jest klimat,a temat....co kto lubi..
Nie mam ,tym razem, uwag odnośnie koloru.
tormentol
25-06-2010, 00:42
Pozytywnie mi się widzi fot :)
powiem Ci tak,
no niiieeeeeeeeeeee :D
w moje gusta nie trafiasz ;)
chociaż zaglądać w Twoje zdjęcia i tak będę, bo ciekawi mnie co to tam dalej nam pokażesz
i liczę że zobaczę coś oryginalnego, coś na duże TAK :P
Świetne zdjęcie! Mnie się widzi jak cholera :)
danz1ger
25-06-2010, 03:48
Wygląda mi to bardziej na Wniebowstąpienie. Kolorystycznie - niebieski, niebiesko-zielony i zielony to u mnie zawsze plus.
Specyficzny klimat, nawet mistyczność... do tego świetnie dopasowany tytuł, podoba mi się i fotografia i pomysł na nią. Technicznie - kadr fajny, nadmiar niebieskiego nie przeszkadza mi wcale.
Pozdrawiam.
Jest pomysł i klimat. Podoba mi się. Występowałbym 2 jaśniejsze punkty na krzakach bo rozpraszają
Kapitalne.
Początkowo pomyślałem : do BW.
Ale nie, nie tym razem. Sądzę, że BW mogłoby zabić nastrój.
Gratki ode mnie
dla mnie kolor jest ok, podoba mi się
krzysztofz24
25-06-2010, 21:15
Zdjecie fajne w odbiorze i z klimatem, co do balnsu bieli i kolorow to nie uwazam zeby mialy one tutaj bardzo istotne znaczenie, o wiele wazniejszym elememtem tego zdjecia jest np. winieta, i "sama tresc".
Jak nie testujesz bokehu i BF oraz FF obiektywow;-), to ci nawet fajne zdjecia wychodza:-).
Jako człowiek dobrze wychowany pragnę podziękować wszystkim komentującym. ;)