Zobacz pełną wersję : Las korzeni...
AlieN_dwa
23-06-2010, 23:41
Dawno nic nie pokazywałem, więc może jednak coś pokażę...
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img31.imageshack.us/img31/1094/dsc60062.jpg)
No muszę powiedzieć że ciekawie to wygląda;)
Podoba mi się choć przyciaśniłbym nieco:D
ps: Takie małe ale: Jak to jest pokarzę czy pokażę:p
AlieN_dwa
23-06-2010, 23:50
No muszę powiedzieć że ciekawie to wygląda;)
Podoba mi się choć przyciaśniłbym nieco:D
ps: Takie małe ale: Jak to jest pokarzę czy pokażę:p
Wybacz. Dziś spałem tylko 3 godziny. Już poprawiam. Myślę, że przyciaśnienie zmniejszyło by efekt tego przytłoczenia zewsząd korzeniami. W ten sposób oni są malutcy, bezradni wobec tego strasznego otoczenia, a mimo to nie poddają się. Trzymają się razem.
SADPUNK44
24-06-2010, 00:06
Wybacz. Dziś spałem tylko 3 godziny. Już poprawiam. Myślę, że przyciaśnienie zmniejszyło by efekt tego przytłoczenia zewsząd korzeniami. W ten sposób oni są malutcy, bezradni wobec tego strasznego otoczenia, a mimo to nie poddają się. Trzymają się razem.
Świetne podejście do fotografii...Po mojemu...;)
Aha: genialnie...:mrgreen:
tszlachcic
24-06-2010, 00:12
Świetny pomysł. To zdjęcie ma klimat :)
Miejscówka pierwsza klasa!
Pokaż coś więcej :D
Darek Jankowiak
24-06-2010, 08:05
Na pewno ich wkleił, w starej kuwecie wsypał troche zielska i potem cyk - wklejka :D
Fajnie wyglądają w tej scenerii, super miejscówka, masz stamtąd więcej ?
Fajne, ale wyprostowałbym młodych.
AlieN_dwa
24-06-2010, 08:36
Miejscówka pierwsza klasa!
Pokaż coś więcej :D
Na pewno ich wkleił, w starej kuwecie wsypał troche zielska i potem cyk - wklejka :D
Fajnie wyglądają w tej scenerii, super miejscówka, masz stamtąd więcej ?
Niestety, ale muszę tu Was zasmucić. Nie mam więcej. Ogólnie jak przyjechaliśmy na to wysypisko śmieci, młodym się to nie spodobało. Nie chcieli mieć takich zdjęć. Dobrze, że chociaż dali się namówić na jedno, bo bym sobie nie wybaczył. Kiedyś pewnie wrócę tam z inną parą, która podziela takie klimaty :) Bo ci woleli inne klimaty:
2.
źródło (http://img23.imageshack.us/img23/865/dsc6077t.jpg)
3.
źródło (http://img441.imageshack.us/img441/6384/dsc6181.jpg)
Niestety, ale muszę tu Was zasmucić. Nie mam więcej. Ogólnie jak przyjechaliśmy na to wysypisko śmieci, młodym się to nie spodobało. Nie chcieli mieć takich zdjęć. Dobrze, że chociaż dali się namówić na jedno, bo bym sobie nie wybaczył. Kiedyś pewnie wrócę tam z inną parą, która podziela takie klimaty :) Bo ci woleli inne klimaty:
Pierwsze jest bardzo ciekawe, ale jakbym miał wybierać ślubne dla siebie, to na pewno klimat 2 i 3 mi bardziej odpowiada (a 2 b. mi się podoba).
Czy ten czerwony "pas" jaki ma PM to element sukni czy rzeczywiście pas? Pytam z ciekawości, bo pierwszy raz widzę taki dodatek przy białej sukni ślubnej...
AlieN_dwa
24-06-2010, 09:18
Pierwsze jest bardzo ciekawe, ale jakbym miał wybierać ślubne dla siebie, to na pewno klimat 2 i 3 mi bardziej odpowiada (a 2 b. mi się podoba).
Czy ten czerwony "pas" jaki ma PM to element sukni czy rzeczywiście pas? Pytam z ciekawości, bo pierwszy raz widzę taki dodatek przy białej sukni ślubnej...
To jest element sukni. Wszyty w suknię.
Myślę, że przyciaśnienie zmniejszyło by efekt tego przytłoczenia zewsząd korzeniami. W ten sposób oni są malutcy, bezradni wobec tego strasznego otoczenia, a mimo to nie poddają się. Trzymają się razem.
zgadzam się z tym, tak samo odebrałem 1, 2 i 3 bardzo ładne cukiereczki ;)
Myślę, że przyciaśnienie zmniejszyło by efekt tego przytłoczenia zewsząd korzeniami. W ten sposób oni są malutcy, bezradni wobec tego strasznego otoczenia, a mimo to nie poddają się. Trzymają się razem.
No ok masz rację przekonałeś mnie;)
Hubert...
jedyneczka bardzo dobra...
szeroko jak należy ;-)
AlieN_dwa
24-06-2010, 21:21
Dzięki wszystkim za ciepłe słowa/literki :)
pierwsze z korzeniami rewela, coś niesamowitego, wyglądają jakby byli otoczeni przez dziwne istoty :D
a oczywiście łąkowe też piękne...
AlieN_dwa
27-06-2010, 21:13
pierwsze z korzeniami rewela, coś niesamowitego, wyglądają jakby byli otoczeni przez dziwne istoty :D
No właśnie. Mnie również kojarzy to się z dziwnymi istotami. Jak te demony z filmu CONSTANTINE :)
SADPUNK44
27-06-2010, 23:59
No właśnie. Mnie również kojarzy to się z dziwnymi istotami. Jak te demony z filmu CONSTANTINE :)
Ooo, to to...:mrgreen:
pozdrowienia Huber, swietnie sie rozwijasz. korzenie sie miło oglada i mam nadzieje, ze masz z tej miejscowki conajmniej kilka zdjec- bo tam byl potencjał.
najlepiej bym ich polozyl, rozebral, obrzucil błotem i zrobił z tego BW :)
AlieN_dwa
29-06-2010, 10:22
Dzięki Wojtek :) Pozwól, że porozmawiam o tym z Tobą prywatnie w najbliższym czasie. Bo sprawa jest kręta...
tymancjo
29-06-2010, 15:59
Ładnie, lubię Twój klimat na zdjęciach, szczególnie ten lżejszy z 2 i 3. Jest taki ulotny i lekki, taki jak mi pasuje w tej tematyce.
Wszystkie ładnie podane.
Pozdrawiam,
Tomek
AlieN_dwa
29-06-2010, 23:56
Witaj Tymancjo :) Wielkie dzięki. Nie wiem, czy mnie jeszcze pamiętasz sprzed 2 lat... Byłeś jedną z bardzo nielicznych osób, które zgodziły się bezinteresownie popchnąć mnie do przodu na tym forum. Reszta zbeształa mnie równo bez podania jakichkolwiek wskazówek na przyszłość. Ty jeden z nielicznych, odważyłeś się w obszernym privie pomóc początkującemu koledze (a nawet kliku privach). Bardzo Cię za to szanuję. Dziękuję za tamte privy. Dzięki nim nie poddałem się i pracowałem nad sobą przez te 2 lata.
tymancjo
30-06-2010, 00:12
Pamiętam pamiętam, ja wszystko pamiętam :)
Jesteś w moim 'top 3' w kwestii rozwoju fotograficznego wśród ludzi jakich dane mi było internetowo i realnie spotkać. Tak, że do przodu. Ja już podpowiadać nie mogę, ani chybi robisz lepiej ode mnie.
Pozdrawiam,
Tomek
AlieN_dwa
30-06-2010, 08:24
To bardzo miłe co piszesz, lecz uważam, że przesadzasz z Tą swoją skromnością. Nie jesteś taki zły w porównaniu ze mną. Niczego Ci nie brakuje. Trzymasz klasę. Jesteś sobą. Masz ten styl, który u Ciebie lubię.