PDA

Zobacz pełną wersję : sesja w sklepie odzieżowym

Mario92
23-06-2010, 09:54
Mam takie pytanko czy ktoś z Was już robił takie sesje w markowych sklepach np Big Star z wykorzystaniem kolekcji? Ostatnio wpadł mi pomysł żeby zrobić taką sesję ale nie wiem jak to się z właścicielami załatwia i czy w ogóle są jakieś szanse... Nie należę do osób, które nie potrafią się odezwać więc nie oczekuję jakiejś magicznej formułki, po której każdy właściciel otworzy mi drzwi. Chodzi mi raczej o podzielenie się Waszymi doświadczeniami jak to wygląda w praktyce, jak to się załatwia czy potrzebna jest jakaś umowa, zgoda pisemna czy cóś... :)

wosik
23-06-2010, 13:25
hmmm osobiście aż tak jak wykorzystywanie kolekcji sklepowej to nie robiłem chociaż w sumie raz mi się zdarzyło w biżuterii, wątpię, żeby tak łatwo się zgodzili szczególnie na ubieranie się w te ubrania, no niby prawie jak przymierzanie, sądzę, że jedyną opcją to by było gdybyś zaoferował przekazanie tych zdjęć z podpisem!!!! do wykorzystania na sklepie np. oni muszą w końcu coś z tego mieć, a z biżuteria to było tak, chodziłem z kumpelą po Galerii no i co sklep to wbijaliśmy ona przymierzała kolczyki, wisiorki inne pierdoły a ja udawałem zakochanego chłopaka i jej robiłem sweet focie ;D teksty typu kochanie, skarbie i sprzedawczyni nawet się nie skapnęła :D najlepszy jednak motyw był jak się władowała za szybę na wystawę sklepową a ja z pasażu robiłem foty jej jako manekinowi :D