PDA

Zobacz pełną wersję : Na ostrzu Reggae...

wosik
21-06-2010, 23:08
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img443.imageshack.us/img443/9338/reggaereklamowo.jpg)

To zdjęcie zostało przeze mnie popełnione przy dużej presji frytek z Ul. Frytkowej (kto z czewy to wie) wiem, że muszę podciągnąć jeszcze do idealnie białego.

Imago
22-06-2010, 07:43
Byłoby jeszcze lepiej gdyby zielony widelec nie zasłaniał stopki (nazwijmy to tak chociaż nie wiem czy czubek główki od tej szpilki można nazwać stopką ;-)) zielonej szpilki. Może byłoby też lepiej w odrobinę ciaśniejszym kadrze (mniej białego). Nie zmienia to jednak faktu, że mnie się ten pomysł podoba. A frytki smaczne tam dają czy właśnie nie i dlatego odwracałeś od nich swoją uwagę fotografią? ;)

wosik
22-06-2010, 12:19
dla nie wtajemniczonych na frytkowej stołuje się większość Częstochowy :D jest to chyba najbardziej znana zmowa cenowa w całym kraju :P na całej długości ulicy Piłsudskiego stoi może z 15 budek koło siebie i wszystkie z frytkami i fast-food-em i w każdej jedenj cena za 100g frytek (prostych, karbowanych, talarków, ZOO) kosztuje 1.50zł :D nie są złe a widelczyki ze względu na tą muzykę chciałem przyszyć do torby foto tylko sie zabieram dość długo wiec pofociłem, wiem zielone troszkę źle ułożone ale strasznie mi się łapy trzęsły :P

Imago
22-06-2010, 22:39
cena za 100g frytek (prostych, karbowanych, talarków, ZOO) kosztuje 1.50zł :D
:shock:

Taniooocha!

A zmorę trzęsących się rąk też znam - przez to niektóre kadry muszę powtarzać ...

wosik
23-06-2010, 23:42
polecam Magnez+ wit. B6 pomaga... mi znajomi mówili, żebym jeszcze alkohol odstawił :D a co do frytek, no w sumie tanio, pamiętam te czasy gdy 100g frytek kosztowało nawet 90 gr ale były tylko i wyłącznie karbowane a te mi gorzej wchodzą, ale zmowa cenowa pozostała nie ugięta :D

Imago
24-06-2010, 14:20
Mnie też mówili, żebym przestała pić :lol: problem w tym, że ja ostatnio odrobinę szampana wypiłam w styczniu po zdanym egzaminie na prawo jazdy :lol:
Magnez i witaminy mówisz... spróbujemy :)
A frytensy to ja wszędzie widzę w cenie 3 - 3.50zł za 100g tylko proste lub karbowane, za talarki lub inne kształty już 5zł dlatego u was taniocha niesamowita :)

wosik
25-06-2010, 16:01
w takim razie zapraszam do Częstochowy :) ahhh no i dodatki gratis :P