Zobacz pełną wersję : Na ostrzu Reggae...
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img443.imageshack.us/img443/9338/reggaereklamowo.jpg)
To zdjęcie zostało przeze mnie popełnione przy dużej presji frytek z Ul. Frytkowej (kto z czewy to wie) wiem, że muszę podciągnąć jeszcze do idealnie białego.
Byłoby jeszcze lepiej gdyby zielony widelec nie zasłaniał stopki (nazwijmy to tak chociaż nie wiem czy czubek główki od tej szpilki można nazwać stopką ;-)) zielonej szpilki. Może byłoby też lepiej w odrobinę ciaśniejszym kadrze (mniej białego). Nie zmienia to jednak faktu, że mnie się ten pomysł podoba. A frytki smaczne tam dają czy właśnie nie i dlatego odwracałeś od nich swoją uwagę fotografią? ;)
dla nie wtajemniczonych na frytkowej stołuje się większość Częstochowy :D jest to chyba najbardziej znana zmowa cenowa w całym kraju :P na całej długości ulicy Piłsudskiego stoi może z 15 budek koło siebie i wszystkie z frytkami i fast-food-em i w każdej jedenj cena za 100g frytek (prostych, karbowanych, talarków, ZOO) kosztuje 1.50zł :D nie są złe a widelczyki ze względu na tą muzykę chciałem przyszyć do torby foto tylko sie zabieram dość długo wiec pofociłem, wiem zielone troszkę źle ułożone ale strasznie mi się łapy trzęsły :P
cena za 100g frytek (prostych, karbowanych, talarków, ZOO) kosztuje 1.50zł :D
:shock:
Taniooocha!
A zmorę trzęsących się rąk też znam - przez to niektóre kadry muszę powtarzać ...
polecam Magnez+ wit. B6 pomaga... mi znajomi mówili, żebym jeszcze alkohol odstawił :D a co do frytek, no w sumie tanio, pamiętam te czasy gdy 100g frytek kosztowało nawet 90 gr ale były tylko i wyłącznie karbowane a te mi gorzej wchodzą, ale zmowa cenowa pozostała nie ugięta :D
Mnie też mówili, żebym przestała pić :lol: problem w tym, że ja ostatnio odrobinę szampana wypiłam w styczniu po zdanym egzaminie na prawo jazdy :lol:
Magnez i witaminy mówisz... spróbujemy :)
A frytensy to ja wszędzie widzę w cenie 3 - 3.50zł za 100g tylko proste lub karbowane, za talarki lub inne kształty już 5zł dlatego u was taniocha niesamowita :)
w takim razie zapraszam do Częstochowy :) ahhh no i dodatki gratis :P