Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Droga na Mały Kozi Wierch
Świeże sobotnie, niestety pogoda nas pokonała.
Nie bijcie za mocno... nie jest to taki wygłaskany widoczek, jakie tu lubicie. Chciałam żeby klimat był taki jak na starych zdjęciach.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img85.imageshack.us/i/maetn.jpg/)
..pewnie i tak ktoś spyta czy robione nokią :razz:
.... powiem tyle, ... że jest tak jak było w sobotę w Tatrach.
Pokazałaś klimat, ..... a sprawy techniczne MZ tu akurat mają niewielkie znaczenie. Pozdrawiam.
co za różnica czym robione, ważne że klimat trzyma!
by the way,
zazdroszczę Wam Tatr w ten weekend ! niestety mnie pokonała sesja :/
Dobra fota, chcemy więcej.
Sławomirowski
21-06-2010, 07:37
Fajne klimaty zbudowała ta mgła/chmury. Szlak ciekawie prowadzi wgłąb kadru, mimo niesprzyjających specjalnie warunków targnąłbym się na pokazanie wersji w kolorze :)
Dziękuję :)
by the way,
zazdroszczę Wam Tatr w ten weekend ! niestety mnie pokonała sesja :/
Nie wiem czy jest czego zazdrościć tak bardzo... pogoda fatalna, w sobotę 3 razy zmokliśmy totalnie, widoczność prawie zerowa. A z Małego Koziego musieliśmy zawrócić w stronę Zawratu bo na szlaku w kierunku Koziej Przełęczy brakowało kilku metrów łańcucha (był na nim ok metr śniegu). Byli tacy odważni (jacyś Słowacy) którzy poszli dalej, ale my nie ryzykowaliśmy i zawróciliśmy, było zbyt niebezpiecznie. Dobrze że praktycznie nie było ludzi na szlaku, bo od Zawratu na Kozi jest jednokierunkowy...
Ale trasa ogólnie jest bardzo fajna, fajne ciągi łańcuchów, można się powspinać trochę :) Na pewno wrócę tam w lato, jak będą lepsze warunki.
krzysztofz24
21-06-2010, 12:13
Fajnie wyszlo i z klimatem. Mysle ze ci ludzie na szlaku wspaniale dopelniaja zdjecie i buduja wlasnie ten klimat gorskiej wedrowki...ogolnie na tak:-).
Bardzo dobra fota!
Ludzie dodają klimatu :)
Uciąłbym chyba troszkę nieba...
tormentol
21-06-2010, 12:28
Dobre zdjęcie. Można uciąć trochę nieba i będzie jeszcze lepiej mz.
borregaard
21-06-2010, 14:01
Święta prawda....
Dobra fota, chcemy więcej.
podpiszę się :)
Nie spodziewałam się takich opinii... cieszę się, że się podoba :)
ostrytux
21-06-2010, 22:52
W fotografii oddałaś to co jest w Tatrach najpiękniejsze czyli ich atmosferę – ciachnij trochę góry i będzie naprawdę bardzo pierwszoklasowo.
Nikonozaur
21-06-2010, 23:35
Też jestem za ciachnięciem góry, dobre, mgliste BW oddające klimat.
Bardzo dobra fota!
Ludzie dodają klimatu :)
Uciąłbym chyba troszkę nieba...
Święta prawda....
W fotografii oddałaś to co jest w Tatrach najpiękniejsze czyli ich atmosferę – ciachnij trochę góry i będzie naprawdę bardzo pierwszoklasowo.
Też jestem za ciachnięciem góry, dobre, mgliste BW oddające klimat.
no i co ja mam napisać ??????????????????????????
pozdrawiam