Zobacz pełną wersję : WKKW Strzegom- kto przygarnie?
Marta Baranowska
19-06-2010, 12:50
Na jedną noc mnie i kolegę Shaddixxa. Tym razem impreza to MŚ WKKW w Strzegomiu, a dokładnie to w Morawie. Przyjeżdzamy w sobotę rano i odrazu na impreze idziemy, a bynajmniej bedziemy sie starali tam dotrzec. Chcielibyśmy zanocować jedną noc z 26-27 VI.
Pomożecie?
W razie czego proszę o kontakt do mnie lub do Shaddixxa.
pzdr.
Marta
Na jedną noc mnie i kolegę Shaddixxa. Tym razem impreza to MŚ WKKW w Strzegomiu, a dokładnie to w Morawie. Przyjeżdzamy w sobotę rano i odrazu na impreze idziemy, a bynajmniej bedziemy sie starali tam dotrzec. Chcielibyśmy zanocować jedną noc z 26-27 VI.
To idziecie, czy nie idziecie na tę imprezę? 8)
Boryszuk
19-06-2010, 21:28
muszę...
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2010/06/bynajmniej-1.gif
źródło (http://rysunki.bardzofajny.net/wp-content/uploads/2009/11/bynajmniej.gif)
Marta Baranowska
20-06-2010, 01:08
no odrazu z pociagu trzeba bedzie tam dotrzec;]
no odrazu z pociagu trzeba bedzie tam dotrzec;]
Czy z odrazą? :)
Kolega chyba nie wie co mówi ;D
Marta Baranowska
20-06-2010, 16:58
no ale, co bedziecie sie ze mnie nabijać?
jackrabbit
20-06-2010, 17:18
oj z interpunkcja tez slabo :mrgreen:
oj z interpunkcja tez slabo :mrgreen:
:roll:
Przestańcie się nabijać. Marta ma poważny problem.
GKJ macie jakiś pomysł? Ja mogę przygarnąć samą Martę ale i tak dojazd mam tylko do Strzegomia (PKS) a stamtąd nie wiadomo jak się dostać do Morawy, bo ani ja ani Marta nie mamy samochodu.
kiedyś jeżdziły busiki ze Strzegomia na zawody. Na forum są mieszkańcy Strzegomia warto by ich podpytać ;)
Marta Baranowska
21-06-2010, 16:31
Dobra, sprawa wygląda tak, że zabieram się do Wrocławia z abre. Oni jedną noc będa spać w hotelu a ja nie wiem gdzie, w sobote rano zabieram się z abre i jej mężem na zawody, w sobote wieczorem odjeżdzają i ja znów zostaje sama.
Shaddixx niestety ze mną nie jedzie.