PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Mussenden Temple ...

Hoobie
18-06-2010, 20:49
... w pełnym słońcu :p
Moze komus sie spodoba ;)

Zapraszam

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://iv.pl/images/92382095962194222692.jpg)

Pozdrawiam!!

ART69
18-06-2010, 21:18
Jak na zdjęcie w słońcu to daje radę :-) trochę ciąży jednak prawa strona, ale podejrzewam że nie dało rady inaczej :-)

Nikonozaur
18-06-2010, 21:38
Słońce harcuje na kamieniach po prawej, ale nawet nie jest źle. Mógłbyś podprostować zdeformowaną szkłem budowlę... ;)

zaza67
18-06-2010, 21:44
do mnie tez gada ta fota , jest bardzo przyjemnie

PABLOOK
18-06-2010, 21:45
Przyjemnie się patrzy :smile:.
Choć przyznam, że jak dla mnie trochę jednak zbyt ciężko po prawej ;).
Ale wielki szacun za fotę w takich warunkach oświetleniowych.
Nie zawsze się ma sprzyjające światełko ;).

borregaard
18-06-2010, 21:51
Hubercie,popraw geometrię"(budowli) i ..cacy.

Sebastianito
18-06-2010, 23:00
Jestem na nie... ale dales... ciala. Po takiej pieknej prezentacji w Digital Camera... takie cos... w PELNYM SLONCU! C'mon! Teraz aby Cie zmotywowac popatrz na Klarensa zdjecie z tego samego miejsca...

Hobie mam nadzieje, ze sie zrehabilitujesz....

sorry za ort...

Hoobie
19-06-2010, 01:23
Jak na zdjęcie w słońcu to daje radę :-) trochę ciąży jednak prawa strona, ale podejrzewam że nie dało rady inaczej :-)

Moze i daloby rade, ale nic tam interesujacego nie bylo ;)

Słońce harcuje na kamieniach po prawej, ale nawet nie jest źle. Mógłbyś podprostować zdeformowaną szkłem budowlę... ;)

Hubercie,popraw geometrię"(budowli) i ..cacy.

Teraz tak na spokojnie patrze i musze przyznac, ze ... macie racje ;) Dzieki, Panowie!

Jestem na nie... ale dales... ciala. Po takiej pieknej prezentacji w Digital Camera... takie cos... w PELNYM SLONCU! C'mon! Teraz aby Cie zmotywowac popatrz na Klarensa zdjecie z tego samego miejsca...

Hobie mam nadzieje, ze sie zrehabilitujesz....

sorry za ort...

Hehe, to Ci sie udalo (mnie zmotywowac)! :D
Widzisz, z tego pleneru bylem strasznie nie zadowolony, glownie ze wzgledu na warunki pogodowe. Bylem w tylu pieknych miejscach (pierwszy raz), a wszedzie smalilo slonce... podobnie jak na obrazku powyzej.
Zdjecia Klarensa bdb pamietam, bo nie latwo je zapomniec, ale zwroc uwage na pore i warunki jakie on mial ;)
To zdjecie robilem ok. 12-13:00, a on robil je przy zachodzacym sloncu - czyli inna bajka :)
Reasumujac:

(...) Nie zawsze się ma sprzyjające światełko ;).

Dzieki wszystkim! :)

Greg77
19-06-2010, 01:29
Hehe, to Ci sie udalo (mnie zmotywowac)! :D
Widzisz, z tego pleneru bylem strasznie nie zadowolony, glownie ze wzgledu na warunki pogodowe. Bylem w tylu pieknych miejscach (pierwszy raz), a wszedzie smalilo slonce... podobnie jak na obrazku powyzej.
Zdjecia Klarensa bdb pamietam, bo nie trudno je zapomniec, ale zwroc uwage na pore i warunki jakie on mial ;)
To zdjecie robilem ok. 12-13:00, a on robil je przy zachodzacym sloncu - czyli inna bajka :)

Nie marudz tylko pomysl o przyszlym tygodniu i plenerze porannym!
Wtorek mam otwarty!
A fota jak napisalem bez zastrzezen a pora dnia....no coz znam ten bol:)
Pokaz lepiej te druga!

Hoobie
19-06-2010, 01:33
Wtorek mam otwarty!
(...)

W next łiku nie dam rady, ale w jeszcze nastepny - predzej ;)

brylek
19-06-2010, 01:37
Wtorek mam otwarty!

W next łiku nie dam rady, ale w jeszcze nastepny - predzej ;)

czyżby plener się kroił ?

Greg77
19-06-2010, 01:46
czyżby plener się kroił ?

Narazie sie tylko kroi......no to pomyslimy o kolejnym tygodniu.....chyba Brylu ze masz ochote na wtorek w przyszlym tygodniu;)

harb
19-06-2010, 14:47
jestem na tak :)