PDA

Zobacz pełną wersję : Samsung Wave S8500

mirek
17-06-2010, 15:00
Witam:)
Czy ktos z Nikoniarzy ma to"cacko"?
Potrzebny mi dostep do netu,WI FI w hotelu, do odbierania maili
Bede wdzieczny za opinie:smile:
Pozdrawiam Mirek:)

loki_p
17-06-2010, 16:58
Nie mam ale się przymierzam. Też chętnie poczytam opinie.

mirek
17-06-2010, 17:01
No to jestesmy DWA :mrgreen:

krzysztof jot
17-06-2010, 20:52
Witam:)
Czy ktos z Nikoniarzy ma to"cacko"?
Potrzebny mi dostep do netu,WI FI w hotelu, do odbierania maili
Bede wdzieczny za opinie:smile:
Pozdrawiam Mirek:)

to nas trzech... :)
ale jak net, wifi i email - a nie zależy ci az tak bardzo na "bling'u" to moze E72 ? zastanawiam sie nad Wave, moge to miec z orange za jakies przyzwoite pieniadze, ekran faktycznie powalający... ale z drugiej strony z przystawionym do ucha tym telewizorem "poważny" człowiek wyglade trochę śmiesznie. No i nie jest taki ładny design jak bym chciał, cos w nim jest "samsungowatego" :). iP4 to wyglada... wole poczekac na N8 - jej design bardziej mi podchodzi. Poza tym - tak czy owak nawet na filmikach w necia widac iz reakcje ekranu bywaja jednak inne od oczekiwanych - ja tam nadal dotykowe telefony traktuje jako gadzety a nie przedmioty uzytkowe. Na razie kupiłem E72 i jest naprawde swietna, a mialem e66 wiec nie tak daleka ale jednak róznice są na plus znaczne. Maile to bajka, wifi doskonałe, oprogramowanie plus dawane w pakiecie free nawigacje Nokia Navi całkiem wystarczajace, wiec jak ekran 2'4 cala Ci wystarczy - rozwaz taka opcje, bo jednak cokolwiek by to nie było to samsung, a telefony to robi Nokia i Mototrola :)