Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Sianokosy w Dolinie Baryczy
Witam.
Wczorajszy wieczór, ciepło zachodzącego słonka i odurzający zapach siana... mam nadzieję że się spodoba komuś :)
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2010/06/1zyikch-1.jpg
źródło (http://s6.tinypic.com/1zyikch.jpg)
Pozdrawiam.
Sebastianito
17-06-2010, 13:16
...i ten smak zimnego piwa... ech rozmarzylem sie.
A co do zdjecia: i pierwszy plan i linie prowadzace i swiatlo i... wszystko na swoim miejscu. Podoba sie.
Fajny sielski obrazek z miękkim światełkiem podany :smile:.
Faktycznie, nic tylko łupnąć się z butelką zimnego pifka i nie tylko..., pozostaje ;):mrgreen:
krzysztofz24
17-06-2010, 13:49
Bardzo naturalnie i sielsko wyszlo, podoba sie:-).
hehe no chlopaki dobrze prawia o tych browarach:D Delikatnie, fajnie!
Przyjemny widoczek, miło się kojarzy :mrgreen:
borregaard
17-06-2010, 16:10
Dla mnie piękna tonacja światła zachodu,złota ,ciepła....nie jakieś tam czerwienie...:D
dproject
17-06-2010, 16:29
Ech, przyjemnie ...
Za przedmowcami...
Podoba mi sie ;)
jurek1906
17-06-2010, 20:00
Bardzo udana praca, światło super i jakiś piwny klimacik się nad nią unosi :).
bardzo fajna fotografia i od strony technicznej i emocjonalnej :)
Nikonozaur
17-06-2010, 22:28
Kadr prosty, ale z duszą. :)
Bardzo dziękuję wszystkim za komentarze, miło mi ze się spodobało i cieszę się że udało mi się oddać nastrój i klimat tego wieczoru :) Tym bardziej że to mój "urodzinowy" wątek, roczek mi stuknął kilka dni temu ;)
A zimne piwko... faktycznie smakowałoby tam niesamowicie, jednak obawiam się że tylko do momentu aż słonko nie schowałoby się za horyzontem ;) Potem popowodziowa plaga komarzyc mogłaby tą sielankę chmielną zaburzyć odrobinę i najtwardszych amatorów złocistego trunku zmusić do ewakuacji ;)
Pozdrawiam.
Rocket Queen
18-06-2010, 23:29
Aż mi się dzieciństwo i wakacje spędzane u dziadków przypomniały :) Śliczne kolory i bardzo ładny kadr.
ostrytux
18-06-2010, 23:44
bardzo fajna fotografia i od strony technicznej i emocjonalnej :)
Tu się podpiszę!
Sebastianito
18-06-2010, 23:50
Bardzo dziękuję wszystkim za komentarze, miło mi ze się spodobało i cieszę się że udało mi się oddać nastrój i klimat tego wieczoru :) Tym bardziej że to mój "urodzinowy" wątek, roczek mi stuknął kilka dni temu ;)
A zimne piwko... faktycznie smakowałoby tam niesamowicie, jednak obawiam się że tylko do momentu aż słonko nie schowałoby się za horyzontem ;) Potem popowodziowa plaga komarzyc mogłaby tą sielankę chmielną zaburzyć odrobinę i najtwardszych amatorów złocistego trunku zmusić do ewakuacji ;)
Pozdrawiam.
EEEE to najlepszego! Na piwku by sie nie skonczylo!
Smak jest? (na vodke oczywiscie) :)
EEEE to najlepszego!...
Dziękuję :) Wypadało by napisać jak dużo się tu nauczyłem dzięki Wam wszystkim, oglądając, czytając, wyciągając wnioski z tego jak ocenialiście to co sam pokazywałem... oj, dużo. Długa droga jeszcze przede mną, ale krok po kroczu dreptam nią dalej :)
Pozdrawiam.