PDA

Zobacz pełną wersję : Potrzebne zdjęcie!

odie83
16-06-2010, 17:30
Witam,
w imieniu znajomej poszukuję zdjęcia, najlepiej uwieczniającego architekturę Włoch lub (dla odmiany) USA. Potrzebny kadr pionowy w jakiejś przyzwoitej wielkości (powiedzmy od 10MPx w górę) ponieważ zdjęcie zostanie przycięte i powiększone do wymiarów 0.6m (szerokość) x 2.0 m(wysokość). Dobrze, aby po tak ciasnym skadrowaniu zostało na zdjęciu coś ciekawego...
Zdjęcie wyłącznie do celów prywatnych (zawiśnie we wnęce między pokojem, a kuchnią) więc liczę na "wyrozumiałą" cenę... :)

czekam na propozycje

jackrabbit
16-06-2010, 17:31
kup za dolca na stoku, nie psuj rynku :)

velaskez
16-06-2010, 20:37
Z tego co pamiętam, to odie podsyłał mi kiedyś zdjęcia tortów. To ty...? Tak czy siak, mogę coś poszperać w architekturze USA :evil: Coś szczególnego Cię interesuje?

odie83
16-06-2010, 23:30
kup za dolca na stoku, nie psuj rynku :)
Chciałem, tzn ona chciała zapłacić trochę więcej niż dolara :P a najpierw przyszło mi do głowy żeby spytać tutaj zanim zacznę się rejestrować na jakichś stockach czy innych paypalach..., a pamiętam że zdarzały się już takie tematy...

Z tego co pamiętam, to odie podsyłał mi kiedyś zdjęcia tortów. To ty...? Tak czy siak, mogę coś poszperać w architekturze USA :evil: Coś szczególnego Cię interesuje?
To ja, pamiętam... Chyba ten tort to z osiemnastki Ci podesłałem o ile pamiętam :)
Najlepiej gdyby było to coś kojarzącego się od razu z USA i dało się sensownie wykadrować w wymiar który podałem... może Washington Monument?