Zobacz pełną wersję : 85lecie dęblin
witam,
wybierają się jakieś grupy?
może inne ciekawe imprezy, chętnie jak ktoś może się podzielić informacjami.
pozdro
seba
zapomnialem dodac o płockim zlocie 19-20 czerwca czyli w tym samym czasie.
lotniczyplock.pl
gdyby ktos sie wybieral lub mial ochote to dajcie znac, zawsze lepiej pojechać grupą a i miejsce w samochodzie sie napewno znajdzie.
seba: pokazy w Dęblinie są tylko w sobotę, także w niedzielę można spokojnie uderzać do Płocka - ja właśnie tak zamierzam zrobić ;-)
miron19j
14-06-2010, 20:30
gdyby ktos sie wybieral lub mial ochote to dajcie znac, zawsze lepiej pojechać grupą a i miejsce w samochodzie sie napewno znajdzie.
ja się wybieram. Jednak ze względu na kontuzję kolana, potrzebuję kogoś, kto mnie zawiezie i przywiezie. Do wszystkiego innego się dokładam :-)
misiobudrysio
14-06-2010, 20:50
jak bedzie odpowiednia pogoda to i ja tam zawitam
miron19j> ja jeszcze na 100% nie wiem co z Płockiem ale jeśli pojadę mogę robić za taxi ;) do Dęblina w sobotę wybieram się pociągiem specjalnym hehe :>
p.s. niestety nie działa mi klima :(
Hubercik07
18-06-2010, 22:44
Chciałem się zapytać czy ktoś wie jak się dostać na lotnisko w Dęblinie z dworca pkp bo pociąg z Radomia dojedzie tam gdzieś około dziesiątej ale co dalej, na szynobus się nie wyrobie a nie chce czekać do jego przyjazdu o 11.20 bodajże, czy są jakieś autobusy? Płatne? Czy można kupić bilet na piknik na stacji pkp?
Nie wiem jak się dostać, ale dopiero o 12.12 coś się zaczyna dziać więc pośpiechu nie ma.
Hubercik07
18-06-2010, 23:01
Nie chce mi się trochę czekać prawie półtorej godziny na szynobus, jeszcze jest jedna opcja, podróż na piechotę, daleko jest lotnisko od dworca? :) a może ktoś jeszcze się wypowie w sprawie jakiegoś autobusu?