Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Wczesnym rankiem bis.....
....był już taki wątek
http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=142599
ale im częściej oglądam to zdjęcie tym bardziej podoba mi się ten klimat (sama fotka już nie do końca ) a jak wiadomo na plenerkach robi się dużo kadrów znalazłem jeszcze jeden wcześniejszy mz. lepszy, obrobiłem raz jeszcze i postanowiłem pokazać to miejsce po raz kolejny
co o tym sadzicie ?
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img580.imageshack.us/img580/6681/dsc1808k1rc.jpg)
pozdrawiam :)
Ta, klimacik jest świetny, te cienie mi sie podobają na dole, zacna fota.
jest klimat , cholera ... długa praca przede mną jeśli chodzi o obróbkę . Gratuluje :)
Fajnie wyszło, dobre zdjęcie. :)
No w tym kadrze jest wiecej oddechu......bardzo ladnie!
Pięknie jest, wprost wrażenie przebywania tam teraz! ...
Kadr , światło i nastrój bardzo dobre.Pozdrawiam
martinez
12-06-2010, 19:32
Ładnie Janku :)
O której godzinie takie zdjęcia się robi... ?
Swietna podloga, przestrzen, kolorystyka... ale ramka... ;)
Swietna podloga, przestrzen, kolorystyka... ale ramka... ;)
ponieważ na tej fotce jest sporo klimatu, doszedłem do wniosku ze wystarczy rameczka która tylko odzieli fotkę od tła :)
ponieważ na tej fotce jest sporo klimatu, doszedłem do wniosku ze wystarczy rameczka która tylko odzieli fotkę od tła :)
Gdybym nie widzial wersji z szersza ramka, nie mialbym wyjscia i zaakceptowal te wersje, ale ... sam rozumiesz - takie lubie. W tym przypadku szanuje Twoja wizje ;)
Ładnie Janku :)
O której godzinie takie zdjęcia się robi... ?
30 marzec godz 5 min 14 ( był mróz, lekki ale był )teraz to gdzieś koło 3 50 :)
krzysztofz24
12-06-2010, 22:48
Ladna gra swiatla...
borregaard
12-06-2010, 23:58
Dobre,nawet, chyba, bardziej mi podchodzi jak poprzednie.
żółto-czarny
13-06-2010, 00:42
Uważam nową wersję, bardziej wychodzącą w morze i z obniżoną podłogą, za zdecydowanie ciekawszą. Wspaniałe to niebo z ledwie zarysowanym słońcem!
Klimat zamglonego, slonecznego poranka zawsze jest swietny. Wizualnie ;)
jurek1906
13-06-2010, 10:10
Jak dla mnie,ta wersja jest lepsza.Słonko wyszło ciekawiej.Zresztą cała praca wydaję się bardziej miękka,delikatniejsza :).
Jak dla mnie,ta wersja jest lepsza.Słonko wyszło ciekawiej.Zresztą cała praca wydaję się bardziej miękka,delikatniejsza :).
też tak sadzę dlatego pokazałem drugi raz :)
Nikonozaur
13-06-2010, 18:58
Jest bardzo dobrze, nastrojowo i realnie.
Niewątpliwie w tej wersji jest więcej perfekcji, w poprzedniej (jak dla mnie) więcej bardzo ulotnego klimatu.
Bardzo dobra, subtelna fotografia.
ostrytux
13-06-2010, 23:33
Druga odsłona mnie się bardziej podoba, czuje na tej fotografii tytułowy wczesny poranek.
Ta, klimacik jest świetny, te cienie mi sie podobają na dole, zacna fota.
Dokładnie tak, dodam tylko, że piasek ma piękną fakturę ale przy Twoich zdjęciach to już norma :-)
Pięknie i ze smakiem.
I tyle :smile:..
misiobudrysio
14-06-2010, 13:59
fotka ma swoj klimack bdb praca
pozdr.
Klasyka jak to zwykle u Pana - dopracowane w każdym szczególe.
Świetny kadr, piękne, subtelne barwy i światełko wykorzystane wręcz optymalnie. Wypada westchnąć... I jeszcze chwilę pocieszyć oko klimatem tej foty :) Super!
Klasyka jak to zwykle u Pana - dopracowane w każdym szczególe.
Hubercie proszę :):):) nie czuję się aż tak staro, żeby mnie tytułować panem - pozdrawiam :)