Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Spokojne popołudnie
http://wpk.eltrakon.pl/L1002845%20Spokojne%20popoludnie.jpg
źródło (http://wpk.eltrakon.pl/L1002845%20Spokojne%20popoludnie.jpg)
puchbeary
12-06-2010, 15:31
Jest to pierwsze zdjęcie Twojego autorstwa z tych które widziałem które mi się autentycznie podoba. Jest w nim tytułowy spokój i harmonia. Ode mnie plus.
Puszczając wodze fantazji - jakże pięknie to miejsce musiałoby wyglądać sfotografowane w podczerwieni.
Jest to pierwsze zdjęcie Twojego autorstwa z tych które widziałem które mi się autentycznie podoba. Jest w nim tytułowy spokój i harmonia. Ode mnie plus.
Puszczając wodze fantazji - jakże pięknie to miejsce musiałoby wyglądać sfotografowane w podczerwieni.
jestem 2 tego samego zdania , droga fajnie mnie proadzi
ps. kometarze i opinie wpłyneły na efekt zdjecia ;)
Nie pamiętam Twoich poprzednich ale to faktycznie jest b.fajne!
Pozdr.
O tak, to mi sie podoba :D Ladny kadr, w przyjemnych kolorach...
Moze by tak w pionie to pokazac? ;)
no !!! czyli jak chcesz to potrafisz :) (to nie pierwsze a drugie akceptowalne na tym forum)
borregaard
12-06-2010, 23:40
No i OK.
Ewidentnie sie polepsza ;) nie popsuj tego.
Skoro kolega wpkx potrafi ustawić sobie np.poprawne GO(tz.takie jakie chce)to tym bardziej potrafi stanąć na środku ścieżki i cyknąć pstryka,który w takich warunkach oświetleniowych móglby nawet powstać przy użyciu programu Auto,a wy tu o progresie...:roll:
Przecież to typowa fota hokejowa jest-na uwolnienie.Poprostu, chłop ugiąwszy sie pod presją widma linczu on-line,pobiegł czym prędzej w teren by ustrzelić coś co obłaskawi Dwór choć troszkę:mrgreen:
A co do zdjęcia-Wpkxsie!no wiesz, stać Cię naprawdę na więcej:mrgreen:
Dziękuję wszystkim komentującym.
W szczególności:
To gościniec do mojego zadupia ;)
O tak, to mi sie podoba :D Ladny kadr, w przyjemnych kolorach...
Moze by tak w pionie to pokazac? ;)
Pionów nie lubię bo jestem leniwy a monitory są z reguły poziome ;)
A na poważnie (jeśli mogę być czasem poważny...), to pionowy kadr zrobiłby się zbyt ciasny oraz przytłoczyłby przewagą elementów pionowych.
Skoro kolega wpkx potrafi ustawić sobie np.poprawne GO(tz.takie jakie chce)to tym bardziej potrafi stanąć na środku ścieżki i cyknąć pstryka,który w takich warunkach oświetleniowych móglby nawet powstać przy użyciu programu Auto,a wy tu o progresie...:roll:
Przecież to typowa fota hokejowa jest-na uwolnienie.Poprostu, chłop ugiąwszy sie pod presją widma linczu on-line,pobiegł czym prędzej w teren by ustrzelić coś co obłaskawi Dwór choć troszkę:mrgreen:
A co do zdjęcia-Wpkxsie!no wiesz, stać Cię naprawdę na więcej:mrgreen:
Grzegorzu, znów masz plusa - za "program Auto" :mrgreen:
Ale tym razem nie obserwowałeś uważnie ze swojego satelity. Zamieszczona tu fotka została pstryknięta 3 klatki (vide numery), 6 minut, 2 kroki i 90 stopni kątowych PRZED tamtą, która tak Wam się spodobała... I to ona miała iść na Forum, ale te słupy obok mnie podkusiły :mrgreen:
no !!! czyli jak chcesz to potrafisz :) (to nie pierwsze a drugie akceptowalne na tym forum)
"Kto nie słucha swego brata,
Łeb mu utnie topór kata.
A bez głowy, Wy chłopaki,
Czy umiecie jeść lizaki?"
:D
petrus33
14-06-2010, 18:37
Kadr jest OK, ale ta zieleń zarżnęła wszystko. Za duża saturacja i kontrast według mnie. To aż razi w oczy.
Spróbuj troszkę przygasić ten kolor.