Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Strach na zające
http://wpk.eltrakon.pl/L1002825%20Strach%20na%20zajace.jpg
źródło (http://wpk.eltrakon.pl/L1002825%20Strach%20na%20zajace.jpg)
borregaard
08-06-2010, 22:55
Ooo,następne z widocznymi planami i niezłym, deko ciepławym ,kolorem....chyba zawału dostanę...
Ooo,następne z widocznymi planami i niezłym, deko ciepławym ,kolorem....chyba zawału dostanę...
Weź nitroglicerynę pod język ;)
Usłyszałem gdzieś, że słońce przed schowaniem za horyzont daje ciepłe oświetlenie...
borregaard
08-06-2010, 23:05
Weź nitroglicerynę pod język ;)
Usłyszałem gdzieś, że słońce przed schowaniem za horyzont daje ciepłe oświetlenie...
Wiesz,wolę "ryżego pomyja" na język,bez lodu i wody...;)
Nic nie napisałem o tym,że ma być zimne światło...
Nikonozaur
08-06-2010, 23:37
Straszne! :shock:
Straszne! :shock:
Nikonozaur to przecież nie gatunek zająca... chyba, że byłem na wagarach? ;)
Nikonozaur
08-06-2010, 23:43
Nikonozaur to przecież nie gatunek zająca... [...]
Oczywiście, ale fota jest tak niesamowicie sugestywna... :o
Bartekkw
08-06-2010, 23:45
śwatło miałeś fajne, ale kadr i motyw brrrrrr........zbyt konsekwenie realizujesz swoje wizje. Reasumując to b.słabo.....
Oczywiście, ale fota jest tak niesamowicie sugestywna... :o
Andrzeju, robisz sobie jaja - jak zwykle zresztą :D
Gwoli wyjaśnienia to autentyk - sąsiad powiesił ten worek akurat przy mnie tłumacząc, że to na zająca zżreającego mu wschodzącą... bodajże fasolę ;)
Nikonozaur
09-06-2010, 09:07
Andrzeju, robisz sobie jaja - jak zwykle zresztą :D
Tak, przyznaję, nie ma to jednak nic wspólnego z kpiną. Kiedyś napisałem Ci, że szanuję twoje wizje i nic się tu nie zmieniło, ale.....
Gwoli wyjaśnienia to autentyk - sąsiad powiesił ten worek akurat przy mnie tłumacząc, że to na zająca zżreającego mu wschodzącą... bodajże fasolę ;)
.... to zdjęcie nie istnieje bez opisu - instrukcji co należy na nim dostrzec. Bez niego jest fotką worka na kiju wetkniętego w pole, a to niezbyt porywający temat jak na krajobraz. ;)