Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Taka zagubiona w czeluściach dysku łódka...
... przeglądam dzisiaj dysk, patrze - Kotlet!, no to sru do PSa, zdrapałem troche pleśni, przyprawiłem tu i ówdzie i o to jest, nie jest pierwszej świeżości, ale chyba da sie zjeść :)
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2010/06/vpaijr-1.jpg
źródło (http://i50.tinypic.com/vpaijr.jpg)
Nie ważne, że stary ;), ale jak przyprawiony :-).
Ze smakiem i klasą. W pięknej tonacji i klimacie.
Mi bardzo smakuje ;):mrgreen:.
Dzieki panowie, żeby nie bylo - tak, podbijam do góry ;)
ostrytux
08-06-2010, 23:06
Ładnie jest, wysłałbym w kosmos tą linkę cumowniczą :)
borregaard
08-06-2010, 23:08
Dobre,podoba mi się.Dałeś radę..:-D
Bartekkw
09-06-2010, 00:00
Ładnie jest, wysłałbym w kosmos tą linkę cumowniczą :)
Popieram. Jak dla mnie za dużo czerni w cieniach - zwłaszcza na łódce
UPS, pierwsza wtopa :) TZN. pierwsza negatywna opinia, dzięki ... jednak jak sie dobrze przyjrzeć to w cieniu łódki widać odbicie desek, przynajmniej u mnie;)
UPS, pierwsza wtopa :) TZN. pierwsza negatywna opinia, dzięki ;)
Ale kurcze....tam pod lodka faktycznie jest smola......ale to ginie przy reszcie tego zdjecia;)
Ale kurcze....tam pod lodka faktycznie jest smola......ale to ginie przy reszcie tego zdjecia;)
No ale wlasnie Grzechu Ty dobrze o tym wiesz, ze tam praktycznie zawsze jest smoła w cieniach łódek, wiesz to z autopsji.. ;)
Bartekkw
09-06-2010, 00:06
UPS, pierwsza wtopa :) TZN. pierwsza negatywna opinia
No trzeba czasami coś dodać, coby w samozachwyt nie wpaść.... A tak poważnie to mam kiepską matryce w lapku...;) Ale czernie widzę :)
Nikonozaur
09-06-2010, 08:44
Dobra fota, jedynie cuma do zwinięcia. :)
Pablo 77
09-06-2010, 10:14
Bardzo dobra praca,dalszy plan fajny:)
neverhood
09-06-2010, 11:29
zajzalem bo temat mnie zaintrygowal, wiesz ja chcialbym byc teraz w takiej lodce i cieszyc sie cisza, jak dla mnie sprawiles ze klimat wciaga, chce sie wejsc w ten kadr, niby cisza przed burza, bo moze popada z tych chmurek, ale moze i ostoja spokoju. super mnie sie ogromnie podoba
zajzalem bo temat mnie zaintrygowal, wiesz ja chcialbym byc teraz w takiej lodce i cieszyc sie cisza, jak dla mnie sprawiles ze klimat wciaga, chce sie wejsc w ten kadr, niby cisza przed burza, bo moze popada z tych chmurek, ale moze i ostoja spokoju. super mnie sie ogromnie podoba
Dzięki, bardzo fajny komentarz ;)
Sebastianito
09-06-2010, 16:14
Jak dla mnie ten kadr jakis taki... moje oczy bladza po kadrze i naprawde nie wiem gdzie sie zatrzymac.
miejsce, warunki, świetne, obróbka też bdb ale kadr jakoś średnio mi pasuje.
neverhood
09-06-2010, 20:43
Jak dla mnie ten kadr jakis taki... moje oczy bladza po kadrze i naprawde nie wiem gdzie sie zatrzymac.
Wsiadz do łódki zamknij oczy uruchom wyobraźnię... Czegoz wiecej trzeba... Może rzeczywiście najważniejsze jest niewidoczne dla oczu
SUPER!!! Szkoda że ta łódka ma linę przy powierzchni ;)