Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Pocztówka ze wsi
http://wpk.eltrakon.pl/L1002807%20Pocztowka%20ze%20wsi.jpg
źródło (http://wpk.eltrakon.pl/L1002807%20Pocztowka%20ze%20wsi.jpg)
ooo... i ladna pocztowka wyszla ;) :D
ooo... i ladna pocztowka wyszla ;) :D
Dziękuję za jedyny, ale za to expresssowo-sekundowy komentarz :D
borregaard
08-06-2010, 22:51
Kto Ci to obrobił,pożyczyłeś szkło....? :wink::mrgreen:
Żartuję ofc...tak dla wyjaśnienia.
Ładny kolor ,światełko,widać krajobraz.....nie wierzę...:shock::lol:
No i ladnie...tego sie trzymaj! Kadr mi nie do konca podchodzi ale jakosc i kolor piekny;)
Marcin Pe
08-06-2010, 22:56
Tak, tego się trzymaj jeśli chcesz powielać oklepane pstryki i bezmyślnie skomponowane szerokie kadry ;)
Kto Ci to obrobił,pożyczyłeś szkło....? :wink::mrgreen:
Żartuję ofc...tak dla wyjaśnienia.
Ładny kolor ,światełko,widać krajobraz.....nie wierzę...:shock::lol:
Ależ wujku, tylko Ci się śni, że "dzieci-psotniki" przymknęły mi przysłonę :D
Tak, tego się trzymaj jeśli chcesz powielać oklepane pstryki i bezmyślnie skomponowane szerokie kadry ;)
Inne pocztówki nie przechodzą :D
Oj waz slowa........mozesz obrazic wiele osob........patrzac na twoje ostatnie dziela widze wiele bezmyslnosci lacznie z ostatnim "falochronem"!!!!
Inne pocztówki nie przechodzą :D
Jestes pewien.......nigdy nie widzialem w sprzedarzy takich pocztowek jak tutaj widuje na forum!
Jestes pewien.......nigdy nie widzialem w sprzedarzy takich pocztowek jak tutaj widuje na forum!
Pora zmienić kiosk ;)
Pora zmienić kiosk ;)
W zwiazku z tym jestem tworca pocztowek i jestem z tego dumny......przynajmniej wiem ze pokazuje swoje pocztowki w odpowiednim dziale!
Marcin Pe
08-06-2010, 23:11
[QUOTE=Greg77;1946330]Oj waz slowa........mozesz obrazic wiele osob........patrzac na twoje ostatnie dziela widze wiele bezmyslnosci lacznie z ostatnim "falochronem"!!!!
Rzeczywiście jest całkiem bezmyślny, zamiast wykorzystywać szeroki kąt do przerysowania perspektywy mogłem się trochę oddalić i zawrzeć w kadrze chmury, zachód słońca, statek i przechodzące osoby, wtedy to by było coś :)
Wpkx przechodzą czy nie, chcieć zadowolić większość to najszybsza droga do porażki.
Wpkx przechodzą czy nie, chcieć zadowolić większość to najszybsza droga do porażki.
Och nowy Achtysta???!
Aaaa jeszcze jedno.....nie masz szerokiego kata i dlatego tak sie czepiasz??? Nie wiem czy wiesz ale przerysowania to zaleta a nie wada w krajobrazie:D
I jeszcze jedno......ja zadowalam siebbie, nie pokazuje zdjec ktore zadowola wszystkich.....najwazniejsze zebym mi sie podobalo!
W zwiazku z tym jestem tworca pocztowek i jestem z tego dumny......
I bardzo słusznie - masz z czego ;)
Och nowy Achtysta???!
"N o w y"?
Yeah... :D
chcieć zadowolić większość to najszybsza droga do porażki.
Tak.
I nie.
I tak...
I nie......
Nikonozaur
08-06-2010, 23:32
Kolorki fajne, i światełko też.
Bartekkw
08-06-2010, 23:56
Troszkę zbyt autorytatywnie, ale co do kompozycji to masz rację ;)