Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] g o l d e n - s u n r i s e
tym razem cos bardziej slonecznego ;) ..i strobingowo - sb900 na 1/2 przez softa reporterskiego 70x70
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.pietraszewski.home.pl/jpg/pietraszewski-goldensunrise.jpg)
fashion: Monika Maciejek
modelka: Basia Sklarek / SPP
stylizacja: Agata Grymuza / SPP
zdjęcia ogólnie dobre, ale na jedynce nie podoba mi się poza modelki - jakby się miała przewrócić, a na dwójce trochę dziwnie te ręce trzyma, ale ogólnie mi się podoba
a mnie się 1 i dziwna poza podoba. 2 faktycznie troszkę dziwna poza i ułożenie rąk i szyi a na 3 brak mi lekko ostrości na oczach, wyostrzyć i ok;). Pozdrawiam
Podoba mi się stylizacja i technika wykonania, 1 podoba mi się nie najbardziej, w 2 świetne tło, natomiast tu jakoś nie rozumiem, czemu modelka trzyma się za rękę tak mocno jeszcze? 3 fajna
Poza 1 reszta dobra i ciekawa.
Świetne fotografie. Bardzo mi się podobają.
remiksson
09-06-2010, 16:52
Ogólnie na wielki plus. Bardzo uday tryptyk, nie będę na siłę szukał czego by się tu doczepić. Miło się ogląda i to mi wystarczy :)
Ładna czysta obróbka, ciekawa poza na 1, dobry kadr na 2. Porządna fotografia.
Dobre są. Jedynka świetna, ciekawa stylizacja.
ktoś mi wytlumaczy co takiego wspaniałego w pozycji z 2?
ktoś mi wytlumaczy co takiego wspaniałego w pozycji z 2?
Raczej nikt, bo wszyscy ją ganią.
swietne fotki.
Poza na 1 wlasnie mi sie podoba bo jest inna
Bardzo ladne swiatlo. Mozesz powiedziec jak swieciles na 1 i na 3 ?
Michał Fąfrowicz
11-06-2010, 16:48
Milusie - jedynka najlepsza.
eutanator
12-06-2010, 13:45
Dla mnie też jedynka rewelacja, dwojka nie wchodzi za bardzo bo laska wypada w tej pozie nieco garbato
a 3, spoko
WOW dawno mi się tak kogoś zdjęcia nie podobały!!!
2 zdecydowanie na nie. A to za sprawa pozy modelki. Najfajniesze 1 ale te rece tez ciut przesadzone. Natomiast super wyszlo ulozenie nog, siedziska w polaczeniu z wzorem kiecki
A tak jeszcze, bo dopiero "zajarzyłem" po raz któryś otwierając link z mejla... Golden sunrise?! Gdzie ty tu masz złoty kolor światła? Jest zimno, chłodno, sterylnie... Tytuł zdecydowanie MZ nieprzystający.
Ciekawe, świetne zdjęcia.
A tak jeszcze, bo dopiero "zajarzyłem" po raz któryś otwierając link z mejla... Golden sunrise?! Gdzie ty tu masz złoty kolor światła? Jest zimno, chłodno, sterylnie... Tytuł zdecydowanie MZ nieprzystający.
to kieca tak sie nazywa, a nie swiatlo ;)
Aaaaaaaaaaa, to kieckom już nazwy nadają? :D Całe kolekcje, to kojarzę, ale żeby jedna? :D Nieźle.
fotki I liga! Sabinke odpalałeś przez sterownik, kabel i-ttl czy samą wbudowaną lampkę?? pozdrawiam i życzę podobnych prac na wysokim poziomie :)
Sabinke odpalałeś przez sterownik, kabel i-ttl czy samą wbudowaną lampkę??
lampa nikona, pucha canona, wyzwalacz powerluxa :lol: hehe