Zobacz pełną wersję : Serwis kamer Sony - Kraków
Doradźcie proszę. O oficjalnym serwisie przeczytałem dość niepochlebne opinie. Kamerka się zepsuła, a tu wakacje idą :-( Namiary na alternatywne serwisy, "złote rączki" etc mile widziane...
zadzwoń do kraśnickiego Beiksu
zadzwoń do kraśnickiego Beiksu
Dzięki za info. Bardziej chodziło mi o Kraków i okolice, gdzie mógłbym sam podjechac. Ale pewnie jak nie będzie wyjścia, to nie będę wybrzydzał.
Polsar74
07-06-2010, 19:34
jaka kamera ?
jaka kamera ?
Sony HC-40e. Na kasety miniDV.
Polsar74
08-06-2010, 20:32
Sony HC-40e. Na kasety miniDV.
wbrew pozorom - nawet najprostsza kamera cyfrowa często do serwisowania jej wymaga specjalistycznego np. oprogramowania serwisowego którego szukana przez Ciebie "złota rączka" po prostu mieć nie będzie. Jednym słowem - do "złotej rączki" można - wg mnie - iść tylko z takimi "tematami" które "myślisz że zrobiłbyś sam ale się boisz" ;-)
najlepsi z najlepszych - a że to serwis sony z nie nikona to Twoje szczęście
http://www.sontronic.pl/
Na Ul. Sowińskiego w Krakowie, koło ronda Mogilskiego jest serwis Sony, na bank serwisuje telewizory w/w marki ale czy kamery????
VTV - Service Autoryzowany Serwis Sony Aiwa
* Kraków, ul. Sowińskiego 1
* tel. 12 4229786
Ok, dzięki. Chciałem w Krakowie, żeby na miejscu mi powiedzieli, czy to będzie "szkoda całkowita" :-) i czy wartość naprawy > wartość kamery... A co do VTV, to właśnie o tym przeczytałem niezbyt zachęcającą opinię. Ale w sumie zadowoleni z serwisu z reguły milczą, więc może nie jest tak źle.
Prywatnie z serwisem na Sowińskiego nie miałem nieprzyjemności, długi okres czasu woziłem telewizory do tego serwisu z jednego z Krakowskich marketów i nie było nigdy problemów