Zobacz pełną wersję : [ Pozostałe ] Krajobrazowy front focus
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2010/06/L100255720Krajobrazowy20front20focus-2.jpg
źródło (http://wpk.eltrakon.pl/L1002557%20Krajobrazowy%20front%20focus.jpg)
Przepraszam autorze, ale to juz jest szczyt tandety i wkręcania ludziom "artyzmu" na siłe. Te zdjęcie to gniot, po prostu gniot, kawał rury z małą GO, litości...
oooooo to to wlasnie - litosci
Przepraszam autorze, ale to juz jest szczyt tandety i wkręcania ludziom "artyzmu" na siłe. Te zdjęcie to gniot, po prostu gniot, kawał rury z małą GO, litości...
Przepraszam, komentatorze, że niechcący wprawiłem Cię nocą w zły humor :D
Nic nikomu na siłę nie wkręcam, publikuję tylko na Forum gnioty i tandetę.
Nie ja jeden, więc dlaczego akurat mnie chcesz tego zabronić?
Zamiast śmiertelnie poważnie prosić o litość mógłbyś się po prostu z politowaniem uśmiechnąć...
Keep smiling ;)
Bartekkw
07-06-2010, 11:04
no marnie to wyszło - fakt ...
skuter41
07-06-2010, 11:11
W takim przypadku, to ja się uśmiecham z politowaniem i stwierdzam, ze szkoda prądu.
Do którego działu Ci to przenieść?
Foto żart :)
nikkor 50/1.8 na pełnej dziurze! :D
Foto żart :)
A już chciałem zaproponować "Foto-paskuda", ale nie zaproponowałem. :)
Zawsze pozostaje też "kosz-alin".
"Inne" ?
Skoro moje inne przenosiliście do "Inne"... to i ten uprzejmie poproszę.
Nie rozumiem tylko, dlaczego teraz?
Trzeba było od razu, a jeśli wtedy nie zauważyłeś (bo i nie było czego z Twojego, moderatoskiego punktu widzenia pod kątem naruszania regulaminu itp), to po co od nowa wywlekać dawno zapomniany wątek sępom na pożarcie?
Ja nie mam na imię Prometeusz i wątrobę chciałbym zachować dla różnych zacnych napojów wyskokowych ;)
Nie było mnie. I stąd spóźniony refleks.
Dziobać nie zamierzam. Transferuję.
nikkor 50/1.8 na pełnej dziurze! :D
Skoro tak twierdzisz... ;)
Nie było mnie. I stąd spóźniony refleks.
Dziobać nie zamierzam. Transferuję.
Nie, no Ciebie za sępa nie uważam :D
Czy będą jeszcze jakieś roszady?
danz1ger
11-06-2010, 03:37
Czy ktoś może widzi to co ja widzę? Facet o zielonej twarzy zaglądający w rurę-lunetę i szczerzy się: mam cię!
Nie? A to szkoda!
coolpourfemme
11-06-2010, 16:38
locter tata ci edukacje oplacil? Jestes jekims wbitnym inteligentem... skoro nie ma tu artyzmu? (to cu to robisz? )kompensujesz sobie wlasna szarzyzne intelektualna?
Ewentualnie jesli budzi to taki wstret estetyczny ,to skad tyle glosow pod watkami autora mnie sie idea podoba jest jak mantra , koii tgrysy rozwsciecza Sepy...
koii tgrysy rozwsciecza Sep...
co znaczy ten fragment zdania?