PDA

Zobacz pełną wersję : GP Danii!!!

ALF
05-06-2010, 22:08
Ale jaja...dwóch Polaków na podium:
1- Hampel
2- Gollob
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Ale sukces...ale się cieszę :D
Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

freefly
05-06-2010, 22:27
Ja tez się cieszę. A co to jest to GP Danii?

ALF
05-06-2010, 22:45
Żartujesz? ;)
Mistrzostwa świata na żużlu składają się z GP poszczególnych krajów...z tym, że u nas chyba są dwa :D
W całym cyklu Hampel prowadzi z przewagą 5 pkt, a Gollob jest trzeci i traci tylko punkt do drugiego miejsca. :D
Ci, co mają cyfraka z plusem...polecam obejrzeć powtórki...mało zawału nie dostałem...takie emocje były :D

freefly
05-06-2010, 22:57
Aaaa, to o żużel chodzi. Owszem słyszałem, że uprawiają taki sport w kilku krajach. Ale żeby od razu mistrzostwa świata organizować?

ALF
05-06-2010, 23:07
Kilku? To, że w Afryce nie mają żużla, to nie znaczy, że jest sportem niepopularnym.

tgollob_jamessuchar
05-06-2010, 23:08
Rewelacja - co więcej nie ma między nimi ciśnienia, współpracują ze sobą (mowa o Jarku i Tomku - współpraca od wieeelu lat).
Myśle, że możemy mieć dublet na koniec sezonu, ale nie zapeszajmy - niech jadą swoje :)

Ja zapewniam swoją fotorelację z Torunia, Cardiff, (jak Bóg da) Terenzano no i finał w Bydgoszczy :)
Lubię Jarka i go szanuję, ale wolałbym, żeby w końcu po tytuł sięgnął Tomek Gollob (chyba nie muszę tłumaczyć, spójrzcie na avatar).

prz3mo
05-06-2010, 23:17
Ale jaja...dwóch Polaków na podium:
1- Hampel
2- Gollob
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Ale sukces...ale się cieszę :D
Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Alf, jest już temat o żużlu w Cafe... ehhhh....

ps. Połącz ładnie teraz ;)

ps.2.
Mnie GP średnio emocjonuje, liga to liga ! Jutro mamy pojedynek z Falusami ;)

ALF
05-06-2010, 23:51
Przejrzałem dwie strony i nie znalazłem...no i liga, to inna liga ;)

ASAHI
06-06-2010, 00:55
Super!!
Piekny wynik, oby tak dalej :D

rb_zg
06-06-2010, 08:43
Alf, jest już temat o żużlu w Cafe... ehhhh....

ps. Połącz ładnie teraz ;)

ps.2.
Mnie GP średnio emocjonuje, liga to liga ! Jutro mamy pojedynek z Falusami ;)

:) Ja Ci zaraz dam Falusa ;)

Niestety nie dostałem biletów i pozostanie mi oglądać derby w TV.
Jeśli Władek nie zrobił Stalowcom zbyd dużego ciśnienia to myślę że wygracie 48:42.

prz3mo
06-06-2010, 12:39
:) Ja Ci zaraz dam Falusa ;)

hehehe.... <peace> :)

Niestety nie dostałem biletów i pozostanie mi oglądać derby w TV.
Jeśli Władek nie zrobił Stalowcom zbyd dużego ciśnienia to myślę że wygracie 48:42.

Też obstawiam coś koło tego wyniku, aczkolwiek my mamy pecha w ostatnich latach do Waszej drużyny... Mam nadzieję, że dziś wszystko zatrybi na 100% i jednak wygramy :) Marzy mi się też wyciągnięcie bonusa, ale to już będzie cięęęęężkie... :)

rb_zg
06-06-2010, 13:42
Niech wygra lepszy :-)
W sumie to marzy mi się aby w tym sezonie nasze dwie drużyny stanęły na podium.

prz3mo
06-06-2010, 13:50
W sumie to marzy mi się aby w tym sezonie nasze dwie drużyny stanęły na podium.

Kluczem do sukcesu będzie jak zwykle wyrównany skład.
Patrząc obiektywnie mam mieszane uczucia co do Gorzowa... Mamy w sumie dwóch pewniaków, a potem jest już różnie. Na szczęście doszedł do nas Pawlicki i on w ostatnich meczach jest bardzo silnym punktem zespołu. Nie przekonuje mnie całkowicie jazda Ruuda (jego pozostawienie na ten sezon jest dla mnie nieporozumieniem), mimo, że lubię tego zawodnika, skromy, poukładany... to brakuje u niego "zadziorności", która jest potrzebna w tym sporcie.
Zagar też jakby poniżej oczekiwań, miał być niby trzecim liderem...
Pożyjemy, zobaczymy.... :)

rb_zg
06-06-2010, 13:57
No dokładnie. Zazdroszczę Wam właśnie Przemka Pawlickiego. I właśnie on może być tym żużlowcem, który pociągnie drugą linię zawodników do dobrej jazdy. U nas też są wielkie znaki zapytania. Zobaczymy, co dziś pokaże Piotr Protasiewicz. Mam nadzieję, że jego wczorajszy występ na GP to była zasłona przed dzisiejszym meczem :-).

rb_zg
06-06-2010, 22:17
No to gratuluję :-) Szkoda tylko że sędzia zawodów tak mocno wypatrzył wynik. I to zarówno dla jednej jak i drugiej strony spotkania.

prz3mo
06-06-2010, 22:22
No to gratuluję :-) Szkoda tylko że sędzia zawodów tak mocno wypatrzył wynik. I to zarówno dla jednej jak i drugiej strony spotkania.

Dzięki ;)
Dlaczego wypaczył wynik?

rb_zg
06-06-2010, 22:42
Napiszę jutro już na chłodno bez zbędnych emocji :-)
Ale generalnie sam mecz był "za....sty" :-) Chciałoby się zawsze oglądać takie zawody. Szkoda że tradycyjnie musiał się znaleźć jakiś debil-idiota i zepsuć atmosferę wspaniałego meczu (chodzi mi o palanta rzucającego wyłamanym krzesłem). Mam nadzieję że go złapali i dostanie w trybie natychmiastowym zakaz stadionowy.

Grzybu
06-06-2010, 22:52

Może któryś kibic napisał sędziemu wynik na kartce. Sędzia patrzył po kibicach, patrzył aż w końcu wypatrzył :)
Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać :D
A w Tarnowie w końcu sukces. No i w końcu nie padało. :D
Chociaż wynik nie taki jakby wszyscy chcieli.