Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Look me now
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img12.imageshack.us/img12/3267/64070872.jpg)
Bardzo ładny zmysłowy portrecik.
Witek "Wisz"
31-05-2010, 22:10
Podoba się, oj podoba...
Te ucięte włosy do mnie nie przemawiają - osobiste odczucie.
Te ucięte włosy do mnie nie przemawiają - osobiste odczucie.
Też mi przeszkadzają ucięte włosy, ale generalnie jest dobrze.
Ciasno o góry, ale poza tym dobrze jest :)
nonnatus
01-06-2010, 12:38
kolego - DRUGIE OKO - heloł. czy panna ma zeza? jesli nie, to dlaczego na zdjęciu pokazujesz jakby miała?:)
Jakos to plasko wyszlo. Ale zdecydowanie bardziej akceptowalne dla mas niz Twoja typowa tworczosc
kolego - DRUGIE OKO - heloł. czy panna ma zeza? jesli nie, to dlaczego na zdjęciu pokazujesz jakby miała?:)
ja tam szczerze nie widzę zeza..
ktoś jeszcze widzi?
Również nie widzę żadnego zeza !!
eeee noe nie wiem.... pewnie nawet jakbym chcial sie dopatrzec owego zeza to by mi sie nie udalo. Chyba trudno jest zobaczyc cos czego nie ma
oki dzięki, uznajemy że nie ma zeza:)
Nonnatus jest przewrażliwiony z tymi źrenicami. To już kolejny raz, gdy ja też kompletnie nie widzę zeza, a on się czepia. Teoria może i coś tam mówi o prawidłowym ustawianiu oczu, ale przynajmniej mój mózg jakoś sobie z tym radzi i zeza nie obserwuje. ;)
Zdjęcie bardzo przyjemne. Mam tylko wrażenie, że ciut nieostre, za miękkie, ale być może to nawet pomaga.
anntenka
02-06-2010, 00:22
fajne,
zeza nie zaobserwowałam,
obróbka mi pasuje :)
i lubię takie ciasne góry :)
edit: aha, miałam dodać słówko o tytule: Wolandku, specjalnie nie do końca poprawnie gramatycznie?
Do mnie też dociera. Ładnie jest i z obróbką i z kadrem.
fajne,
zeza nie zaobserwowałam,
obróbka mi pasuje :)
i lubię takie ciasne góry :)
edit: aha, miałam dodać słówko o tytule: Wolandku, specjalnie nie do końca poprawnie gramatycznie?
aby się szybciej czytało słońce:)