Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Landszaft kolejowy
Bartekkw
31-05-2010, 12:02
Tak trochę inaczej, coby od rzepaku i zieleniny odpocząć ;)
Zapraszam
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img266.imageshack.us/img266/9150/pociag1.jpg)
Sławomirowski
31-05-2010, 12:13
Bardzo interesujący moim skromnym zdaniem kontrast tematyczny prawej i lewej strony kadru. Ciekawa geometria, może odrobinkę wyprostować ten słup... Aaaa w sumie i tak jest fajnie :)
Odważny jesteś :-) bardzo ciekawie to wyszło. A jakby tak jeszcze dłuższy czas... Wyprostować można :-)
jacekz40
31-05-2010, 12:20
Fajnie :) i z odrobiną adrenaliny, nie zdmuchnęło Cię? ;-)
Bartekkw
31-05-2010, 12:27
Fajnie :) i z odrobiną adrenaliny, nie zdmuchnęło Cię? ;-)
Powiem tak - miałem mokro w gaciach.......;) Ten pociąg totalnie mnie zaskoczył. Zdążyłem tylko przestawić statyw i nacisnąć spust. A słupki równe są - prostowałem ;)
Przeca nie trzymają pionu :mrgreen:
krzysztofz24
31-05-2010, 12:44
Pierwsza mysl - o fajne, druga mysl - osz kurde gdzie ty stales jak ten pociag przejezdzal;-).
Bardzo ciekawe, jestem za....no a slupki minimalnie leca w prawo:-), choc specjalnie mi to jakos nie przeszkadza w ogladaniu zdjecia.
malasana
31-05-2010, 12:44
Podoba mi sie, nietypowy kadr:)
Odważny jesteś :-) bardzo ciekawie to wyszło. A jakby tak jeszcze dłuższy czas... Wyprostować można :-)
to samo pomyslałem, wcisnałes się tam no no - dobra, ciekawa, inna fota :)
Brawko za oryginalność i maksymalnie pojechaną dynamikę w kadrze ;-).
Podoba się bardzo :smile:.
Ciekawie wyszło, dobrze że były barierki :)
Nikonozaur
31-05-2010, 12:55
Dobre, inne.
Powiem tak - miałem mokro w gaciach.......;) Ten pociąg totalnie mnie zaskoczył. Zdążyłem tylko przestawić statyw i nacisnąć spust. (...)
No ładnie:shock:... Ja ostatnio spasowałem w dokładnie takich samych okolicznościach i w ostatniej chwili zwiałem z wiaduktu :roll:
Zdjęcie fajne, bardzo dynamiczne dzięki ruchowi i geometrii kadru. Niebywałego smaczku dodaje tutaj ta czerwień. Podoba się :)
jacekz40
31-05-2010, 13:46
Powiem tak - miałem mokro w gaciach.......;) Ten pociąg totalnie mnie zaskoczył. Zdążyłem tylko przestawić statyw i nacisnąć spust. A słupki równe są - prostowałem ;)
Czyli ze strachu nie tylko można zrobić w gacie :lol::lol::lol: ale jak się okazuje na załączonym obrazku również...super fotkę ;-)
Bartek GRATULACJE jeszcze raz.
mnie się podoba. coś nowego :)
Proac150
31-05-2010, 14:22
Odwaga pomogła, podoba się, inaczej i ciekawie jest.
Duzy plus za ten kadr, biorac pod uwage warunki ;)
Jest inaczej i ... mi sie to podoba :D
Bartekkw
31-05-2010, 16:53
Odwaga pomogła,
Hmmm....chyba raczej głupota ;) Drugi raz już nie będzie:)
Dzięki za komentarze
Wyprostuj tylko i będzie świetne zdjęcie. Myślę, że czas jest odpowiedni. Slupki w oknach i granice miedzy wagonami odpowiednio zatarte. Gratuluję i zazdroszczę :)
Wyprostuj tylko i będzie świetne zdjęcie.
Co chłopak ma prostować, bo nie wiem? Słupki prościuchne. Zdjęcie baaaardzo fajne.