PDA

Zobacz pełną wersję : cuksy

bukowy dziad
30-05-2010, 22:44
tak sobie zrzucałem materiał z wczorajszego ślubu i jakoś tak mi się ta fota spodobała, że musiałem ją zrobić od razu. no a jak już zrobiłem to pokażę:) calosc idzie do kolejki i moze pokaze za...no wiadomo jak to z terminami jest;)

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img13.imageshack.us/i/dsc1308s.jpg/)

Klausik
30-05-2010, 22:49
tak sobie zrzucałem materiał z wczorajszego ślubu i jakoś tak mi się ta fota spodobała, że musiałem ją zrobić od razu.

Coś tu chyba nie tak. Tak ci sie fota spodobała że musiałeś ja zrobić:)
A co do zdjęcia. Troszkę ciemne. Szkoda poucinanych osób, szkoda poucinanych stópek u 2 dziewczynek Ja bym ten kadr ograniczył bardziej do tych 7 osób w centrum. Może pion;)

bober.
30-05-2010, 22:52
mi sie podoba klimacik :)

Klausik
30-05-2010, 22:56
mi sie podoba klimacik :)

No tak zapomniałem dodać klimacik jest:)

eMm
30-05-2010, 23:03
ee tam pion, poziomo jak najbardziej to zostawić!
może tego dziecka po lewej można by się pozbyć. ale klimat jest git
u mnie bryczki z konikami rządziły : )

ruda#
30-05-2010, 23:10
Coś tu chyba nie tak. Tak ci sie fota spodobała że musiałeś ja zrobić:)
A co do zdjęcia. Troszkę ciemne. Szkoda poucinanych osób, szkoda poucinanych stópek u 2 dziewczynek Ja bym ten kadr ograniczył bardziej do tych 7 osób w centrum. Może pion;)

Tak - autor zdjęcia powinien zdecydowanie poprosić wszystkich poza tą 7 żeby się przesunęli na boki, a potem jeszcze raz wywołać taką spontaniczną reakcję u dziewczynki na 1 planie ;).

bukowy dziad
30-05-2010, 23:17
hehe;) pamietam jak pare lat temu, gdy sam komentowalem zdiecia to zwracalem uwage na takie tam obciete buty itp...no ale czlowiek sie uczy;)
szczerze mowiac, to jedyne czego mi szkoda, to ze ten chlopczyk po lewej jest tak uciety - przydaloby sie, zeby bylo go wiecej. skadrowanie przed chlopczykiem sprawy nie rozwiazuje, bo burzy sie troche rownowaga kompozycji.

pomyslow odnoszacych sie do kadrowania pionowego, czy wyrzucania ze zdiecia kogokolwiek nie bede komentowal - aczkolwiek bardzo dziekuje za komentarz:)

pozdr

ruda#
30-05-2010, 23:30
hehe;) pamietam jak pare lat temu, gdy sam komentowalem zdiecia to zwracalem uwage na takie tam obciete buty itp...no ale czlowiek sie uczy;)
szczerze mowiac, to jedyne czego mi szkoda, to ze ten chlopczyk po lewej jest tak uciety - przydaloby sie, zeby bylo go wiecej. skadrowanie przed chlopczykiem sprawy nie rozwiazuje, bo burzy sie troche rownowaga kompozycji.

pomyslow odnoszacych sie do kadrowania pionowego, czy wyrzucania ze zdiecia kogokolwiek nie bede komentowal - aczkolwiek bardzo dziekuje za komentarz:)

pozdr

AMEN :mrgreen:.

gragah
31-05-2010, 01:51
Tak wywołać taką spontaniczną reakcję cienie ustawić w odpowiednią stronę i grand press jak malowane.

bukowy dziad
31-05-2010, 12:13
Tak wywołać taką spontaniczną reakcję cienie ustawić w odpowiednią stronę i grand press jak malowane.
to by sie trzeba jeszcze tomasz tomaszewski nazywac;)

eMm
31-05-2010, 12:29
-co prawda to prawda, teraz zrobienie technicznie dobrego zdjęcia nie jest problemem, nawet z szitu totalnego da się coś wyciągnąć za sprawa szopów różnakich. Ale ustrzelić zdjęcie w klimacie już nie tak łatwo! he i bardzo dobrze. ciężko w dzisiejszym świecie techniki zaskoczyć ludzi pozytywnie i mieć przy tym 30 stron wpisów : )

RomanZWrocławia
31-05-2010, 13:47
a mnie szkoda chłopca po prawej - trzymającego koszyk.
Zdjęcie bardzo fajne i bardzo mi się podoba. Ja na takie zdjęcia mówię "tłuste" - wiele się dzieje.

piom
31-05-2010, 14:02
Szkoda że nie szerzej ale cuksy są i tak zajebiaszcze :)