Zobacz pełną wersję : Jadę samochodem z Anglii do Polski - lipiec
Boryszuk
28-05-2010, 22:40
Cześć!
Jak w tytule wątku, wybieram się na tournee po Europie w lipcu. Taki sam Temat (http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=145735) założyłem na podforum grupy wyspiarskiej ale mam świadomość, że nie każdy tam zagląda ;)
Pamiętam, że jakiś czas temu któryś z moderatorów poszukiwał transportu czegoś z Wysp do Polski, nie wiem jednak czy to dalej aktualne (a ten cholerny Niemiec znowu mi schował kartkę gdzie miałem zapisane o kogo chodzi).
Takwięc (Krzysiu, nie bij ;) ), podsumowując- jeśli ktoś ma coś do przewiezienia z UK do Polski to polecam swoje usługi (pod warunkiem, że zmieści mi się do hatchbacka).
jadę w środę, 07.07, w Zielonej Górze planuję być w czwartek wczesnym popołudniem.
Urlop mam do 18.07 więc pewnie gdzieś 16tego będę wyjeżdżał z Gdańska w kierunku Dunkierki.
Pamiętam, że jakiś czas temu któryś z moderatorów poszukiwał transportu czegoś z Wysp do Polski, nie wiem jednak czy to dalej aktualne (a ten cholerny Niemiec znowu mi schował kartkę gdzie miałem zapisane o kogo chodzi).
Piotruś (fIlek) chciał wlec jakiś monitor albo co. :)
KaleidoStar
29-05-2010, 02:30
O ja to Cię na pewno wykorzystam :twisted:
Boryszuk
29-05-2010, 07:05
O ja to Cię na pewno wykorzystam :twisted:
Taka mam nadzieje :mrgreen:
jadę w środę, 07.07, w Zielonej Górze planuję być w czwartek wczesnym popołudniem.
:mrgreen:
Zapomniales dopisac: "i bede tam przez tydzien" :mrgreen:
Boryszuk
29-05-2010, 13:42
Nie wytrzymasz ze mną tak długo :mrgreen:
Plan jest taki, że, tak jak napisałem, w czwartek jestem w ZG, w piątek późnym wieczorem lub wręcz w nocy ruszam do Chełma. Tam zostaję do poniedziałkowego poranka po czym wyruszam do Gdańska (zapewne przez Warszawę) na kilka dni.
jackrabbit
29-05-2010, 13:43
dobra, to ja bym prosil namiary na pw (jakis telefon i dzielnica w ktorej bedziesz w Gdansku) i moj ojciec by Ci podrzucil jedna torbe jak bedziesz :)
KaleidoStar
29-05-2010, 14:46
Nie wytrzymasz ze mną tak długo :mrgreen:
Plan jest taki, że, tak jak napisałem, w czwartek jestem w ZG, w piątek późnym wieczorem lub wręcz w nocy ruszam do Chełma. Tam zostaję do poniedziałkowego poranka po czym wyruszam do Gdańska (zapewne przez Warszawę) na kilka dni.
Zgarnij Martę Baranowską dla mnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Boryszuk
29-05-2010, 15:22
Zgarnij Martę Baranowską dla mnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A to nie wiem czy dojedziemy ;)
jackrabbit
29-05-2010, 15:23
nie wiem kto to jest Marta Baranowska ale jak fajna to dla mnie tez mozesz zgarnac :D
Boryszuk
29-05-2010, 15:28
Wydaje się być sympatyczna ;)
Jest nawet bardzo sympatyczna. Jeśli jednak w tym czasie ja będę już u niej, to będziesz musiał zabrać nas obie bo i ja z chęcią odwiedzę Ań. :twisted:
Szkoda, że nie mam mnóstwa pieniędzy bo bym ci zleciła takie zakupy, że musiałbyś wracać ciężarówką. :lol:
Muszę się zastanowić czy jest coś czego bardzo, bardzo chcę a jest u Ciebie...
Boryszuk
29-05-2010, 17:49
Muszę się zastanowić czy jest coś czego bardzo, bardzo chcę a jest u Ciebie...
Podpowiem Ci: w pewnych kręgach zwą go Łysym Borsukiem. Powinno wystarczyć dla Was trzech ;)
Boryszuk
11-06-2010, 11:31
To jak? Jeszcze komuś coś?
Zostały 4 tygodnie do wyjazdu
...w piątek późnym wieczorem lub wręcz w nocy ruszam do Chełma.
Do Chełma tego mojego tzn. tego na końcu świata przy granicy ukraińskiej?
Jak tak to może i ja skorzystam z twojej pomocy:)
Boryszuk
11-06-2010, 19:37
tak, tego Chełma (w Lubelskiem) :) Kolega mi się żeni a za nic takiej checy nie ominę :mrgreen: