PDA

Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Human Doll

Sapphiron
27-05-2010, 14:40
W takim razie coś nowego :)

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://fujiklub.pl/album_pic.php?pic_id=13956)

Boghol
27-05-2010, 15:19
Niedobre rzeczy dzieją się z tłem.... albo winieta źle zrobiona albo kompresja zżarła ;). Samo zdjęcie mi się podoba... przyjemna tonacja, modelka z potencjałem ;), aż szkoda, że tylko jedno. Normalnie napisałbym, że za sztuczne, ale zgodność z tytułem jest i z tego względu jak najbardziej na plus. Może jeszcze przydałby się bardziej wyrazisty makijaż... jakiś róż i piegi na policzkach, usta w kolorze... tak, tak wiem... czepiam się. Ogólnie fajno jak dla mnie. Pozdrawiam.

Sapphiron
27-05-2010, 15:25
niestety kompresja... bo na dużym pliku mam dobrze na wydruku tez ładnie jest...

Boghol
27-05-2010, 15:27
najważniejsze, że druk jest git :)

conik
27-05-2010, 15:29
poniewaz jak raz jestem na bierzaco w temacie lalek;)
brakuje mi tu wykonczenia tematu
albo makijazem albo postprocesem....za malo lalkowata ta lalka... wduzym skrocie za malo plastikowa ta lalka

marta_so
27-05-2010, 21:51
poniewaz jak raz jestem na bierzaco w temacie lalek;)
brakuje mi tu wykonczenia tematu
albo makijazem albo postprocesem....za malo lalkowata ta lalka... wduzym skrocie za malo plastikowa ta lalka

Mnie się skojarzyła bardziej z laleczką z saskiej porcelany....
Fajne foto :)

Marthi
28-05-2010, 08:34
fachowcy się wyżej wypowiedzieli :) a jak dla mnie, aż tak makijażu tym razem się nie czepiam, choć odrobina by się przydała dla wzmocnienia efektu lalki. choć patrze i patrzę na tę buźkę i mi się ona podoba. Pozazdrościć modelki, bo pomysłów w głowie co nie miara, sie pojawiła. Chętnie zobacze inne zdjęcia, mam wątpliwości co do skosu. delikatniej można to "ugryżć"... pozdrawiam

Sapphiron
28-05-2010, 13:35
Mnie się skojarzyła bardziej z laleczką z saskiej porcelany....
No taki był z leksza zamysł...

am wątpliwości co do skosu.
poza chyba dobra, podkreślająca sztuczność kadru... Poza tym kadr jest prosty tylko dziewczyna wygięta :)

shakin
29-05-2010, 11:39
A mnie się podoba i nic bym nie zmieniał.