PDA

Zobacz pełną wersję : Zaręczynowa klatka

w4syl
25-05-2010, 11:41
Dopiero obrabiam całość, ale chciałem się pochwalić jedną sztuką z niedzielnej sesji narzeczeńskiej.

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img121.imageshack.us/img121/6659/800dsc1719.jpg)

darko
25-05-2010, 12:03
A czemu tak krzywo? Wywalił bym też tą poręcz na dole czy co to tam jest
Szum mi nie przeszkadza ale ja nie mam z tym problemów, nie jestem szumofobem :)
O kolorach nie będę mówił bo oglądam na zwykłym LCD który pewnie przekłamuje

frostic
25-05-2010, 12:08
po co stoją pod tą lampą, skoro tak bardzo boję się, że spadnie?? ;)

naprawdę nic fajnego nie widać w tym skośnym kadrze - parka zgubiła sie całkowicie...
na minus też przypadkowe ubrania młodych (choć chyba sesja nie była przypadkowa)

zapodaj inne... może cała seria powie coś ciekawego

w4syl
25-05-2010, 12:23
Fakt ... barierkę chciałem wyrzucić, ale lubię zachowywać proporcje kadrów, dlatego postanowiłem zostawić, bo po przycięciu brakowało mi boków.
Szumek lekko dodany, kolory specjalnie takie... Pasują mi te odcienie do miejsca (te kolumny). Tak samo skos dodałem, bo lubię i chciałem lekko zaburzyć symetrię, żeby nie było nudno.
Ubrania - o gustach się nie dyskutuje. Nie jest to sesja modowa, więc ubrali się na luzie, tak jak lubią, tak jak mieli ochotę do tych zdjęć.

Następne za jakiś czas.

Lucid
25-05-2010, 12:35
-zoba jaki fajny żyrandol...
-eeee.. stary jakis taki...

sorki musiałem:)

w4syl
25-05-2010, 12:37
-
sorki musiałem:)

Luzik :) Nie spinam się :)
Skojarzenie jak najbardziej trafne :)

amirez
25-05-2010, 20:03
W tej chwili to raczej kosz ;)
- krzywo,
- usunąć barierkę,
- usunąć przycisk p/poż. - chyba, z prawej dół,
- usunąć puszkę monitoringu - chyba, z prawej góra.

getos
25-05-2010, 22:28
hm, poręcz nie, czemu nie prosto, dlaczego nie robią czegoś co pokazuje uczucie, tulą się, całują, nawet ostatecznie niech patrzą obydwoje w obiektyw, ale po co na lampę, ani nie świeci, ani ładna... ale to moje uwagi, obróbka nawet nawet, pzdr

downunder
26-05-2010, 00:28
Kompletnie nie rozumiem dlaczego upierasz się przy tym kadrze i takiej obróbce? Nie widzę tu nic ciekawego. :(

fafniak
26-05-2010, 18:16
Dopiero obrabiam całość, ale chciałem się pochwalić jedną sztuką z niedzielnej sesji narzeczeńskiej.

To jest najlepsza fota?
Proponuję wykasuj to zdjęcie schowaj je na miesiąc i obejrzyj po miesiącu - mam praktycznie pewność że nie będzie ci się podobać

w4syl
26-05-2010, 23:30
Nie twierdziłem, że to najlepsza klatka, ale po prostu mi się podoba już na początku obróbki całego materiału i jest to jakby zapowiedź reszty ... Ale może lepiej, żebym nie wrzucał ...