PDA

Zobacz pełną wersję : Lost ostatni odcinek

Kwiatek111
25-05-2010, 10:34
Witam , jakie macie odczucia po ostatnim odcinku LOST?

ekonet
25-05-2010, 10:35
A co to jest? Jakaś saga o serwisie czy co?

Kwiatek111
25-05-2010, 10:49
polski tytul Zagubieni

laroc
25-05-2010, 11:07
Nie oglądałem ani jednego odcinka tego serialu. Gdy była wielka fala zachwytu nad tym tworem zapytałem znajomego, który był "na bieżąco" - o czym jest dokładnie ten serial? Znajomy nie potrafił mi udzielić jednoznacznej odpowiedzi i tak jakoś się zraziłem. Chyba nie żałuję.. ;)

Strus
25-05-2010, 11:32
Ja po chyba 7dmym odcinku pierwszego sezony się poddałem. Głupie to jak but

andrstac
25-05-2010, 11:41
Do końca pozostało mi 4 odcinki - jakoś tak co miesiąc oglądam. Jak obejrzę to coś napiszę:)

Psychotrop
25-05-2010, 15:14
ja słyszałem, że ostatni odcinek Lost zaginął :/

Kwiatek111
25-05-2010, 15:36
ja słyszałem, że ostatni odcinek lost zaginął :/

niesamowite

Rafał_Sz
25-05-2010, 15:49
polski tytul Zagubieni
Podobno kręcili to na Postępu...

stock
25-05-2010, 17:44
Ja po chyba 7dmym odcinku pierwszego sezony się poddałem. Głupie to jak but

ja po 5 odcinku odpusciłem. strata czasu na głupoty

KaeF
25-05-2010, 17:48
Obejrzałem dwa sezony. W trzecim opuściłem dwa odcinki, stwierdziłem, że nie wiem o co chodzi w serialu i odpuściłem. Mogę się o Housie wypowiedzieć i Sons of Anarchy, bo te śledzę jak tylko wyjdą nowe w USA (przy czym oba mają przerwę między sezonami). :D

pil74
25-05-2010, 18:30
A to takie coś jak Moda na Sukces, tylko kręcone w plenerze?

superkomornik
25-05-2010, 18:44
Kompletnie bezsensowny serial w którym fabuła kręci się wokół...no właśnie, czego? Czyli jak zrobić coś z niczego (ale niekoniecznie dobrze). I te dialogi, montaż, efekty specjalne... twórcy silili się aby na każdym kroku ich dziecko przypominało hollywodzkie mega produkcje. A wyszła kaszana, jak dla mnie.

I naprawdę, nie rozumiem fenomenu tego serialu.

lortek
25-05-2010, 20:18
a dextera ktos oglada? :P

conik
25-05-2010, 20:20
ogladal ;)

sea21
25-05-2010, 20:31
Ostatniego sezonu nie oglądałem ale ogólnie mi się podobało :)

andrzej_laskowski
25-05-2010, 23:20
Oglądnąłem wszystkie sześc sezonów.
Własnie skończyłem ostatni odcinek.
Nic nie rozumiem.
serio

elanek
25-05-2010, 23:28
chwila nieuwagi i zacząłem oglądać bo nie ma nowych odcinków "Lie to me"

mariush777
26-05-2010, 20:18
Mi się podoba i nie uważam ,że szkoda czasu na taki serialobejżałem wszystkie sezony do 9 odcinka 6 sezonu jak znajdę chwilkę to nadrobię bo ciekawi mnie jak zakończą serial.
O innych serialach sie nie wypowiem bo to będzie nie na temat.

konopia
26-05-2010, 21:45
Oglądałem wszystkie odcinki LOST, ostatni też.
Był na sky1 o 5 rano (czas UK) to był transmisja na "żywo" z USA,
nagrałem go i obejrzałem parę godzin później (mogłem przewijać reklamy :lol:, no i się wyspałem ).

LAST (jak go reklamowali) rozczarował mnie, mieli wyjaśnić największe tajemnicę
a uciekli w melodramatyczne, metafizyczne coś,
nie podobało mi się jednym słowem, IMO to było niespójne,
ale nie będę robił spojlera bo może ktoś jeszcze ma zamiar to obejrzeć.

joanna_j
26-05-2010, 22:49
a ja nigdy nie obejrzalam ani jednego odcinka
i jakos nie żałuję

Marcin Jakubowski
26-05-2010, 23:15
i jakos nie żałuję

z całym szacunkiem ale jak wyrobiłaś sobie zdanie w tej kwestii? nie oglądałaś przecież ani jednego odcinka.

pozdrawiam

ArtX
26-05-2010, 23:36
i jakos nie żałuję

nie jestem zadnym fanem lostow, bo sam nie widzialem ani jednego odcinka, ale nie mialbym dobrego zdania o kims, kto nie zobaczyl ani jednego mojego zdjecia i mowil, ze jakos nie zaluje..

Nikuś
26-05-2010, 23:56
nie jestem zadnym fanem lostow, bo sam nie widzialem ani jednego odcinka, ale nie mialbym dobrego zdania o kims, kto nie zobaczyl ani jednego mojego zdjecia i mowil, ze jakos nie zaluje..

Ja rozumiem joannę. Kiedy ktoś polecił mi ten serial, to najpierw przeczytałem ogólne założenia, po czym zobaczyłem fragment i czułem, że to dzieło nie dla mnie. W końcu obejrzałem ze dwa odcinki i się potwierdziło. Dla mnie strata czasu

.

Festyk
27-05-2010, 00:33
Ja właśnie skończyłem ostatni. Większość z Was ma ten problem,że wyrobiliście sobie złe zdanie o Lostach dlatego bo obejrzeliście z 2-3 odcinki i pewnie jeszcze wyrwane z kontekstu. Tymczasem żeby móc obiektywnie ocenić ten serial trzeba patrzeć na niego z perspektywy ogólnej!Wszystkich sezonów po kolei!I moim zdaniem jest genialny i ma niesamowicie dopracowaną fabułę. Wskażcie mi inny serial, który posiadając 6 sezonów będzie tak zaplanowany aby tajemnice wyjaśniane w ostatniej serii dotyczyły również pierwszych odcinków.Chętnie go obejrzę.;)

Boryszuk
27-05-2010, 00:35

A ja mam jak najbardziej dobre zdanie o kimś, kt nie daje się wciągnąć w oglądanie seriali. Sam nie oglądam bo szkoda mi czasu.

frostic
27-05-2010, 09:34
A ja mam jak najbardziej dobre zdanie o kimś, kt nie daje się wciągnąć w oglądanie seriali. Sam nie oglądam bo szkoda mi czasu.

Ty mi tu nie wciskaj pierdół!
Niby nie ogląda seriali a wszystkie odcinki Majki każe sobie nagrywać!
Mandaryna jedna...
;)

W temacie LOST-a:
Widziałem kilka odcinków ale jakoś mnie nie wciągło...
Pamiętam, że jeden grubcio biegał po plaży ale za cholerę nie stracił nawet kilograma.
Zero motywacji, jak dla mnie ;)

konopia
27-05-2010, 11:11
Pamiętam, że jeden grubcio biegał po plaży ale za cholerę nie stracił nawet kilograma.

Jakbyś oglądał to byś wiedział, że podżerał "zrzuty".

Mi się LOST podobał, pierwsze trzy sezony obejrzałem szybko, po kilka odcinków na raz.
kombinacja Virgin (on demand) + DVD.

Tylko LAST mnie rozczarował.

Wątek ma konkretne założenie, nie oglądaliście to po jaką cholerę się wypowiadacie?

To ma być rozmowa o ostatnim odcinku a nie o serialu,
czy w ogóle o sensie oglądania jakichkolwiek serii.

Polsar74
27-05-2010, 11:24
Ja właśnie skończyłem ostatni. Większość z Was ma ten problem,że wyrobiliście sobie złe zdanie o Lostach...

jakże się cieszę że nie piszesz o mnie :) Ja na całe szczęście wyrosłem już z seriali tego pokroju (czytaj:tasiemców-nabijaczy-kasy). Wprost nie moglem uwierzyć że taka np. Moda na sukces (zajeb... tłumaczenie oryginalnego tytułu - co nie ?) ciągnie się juz chyba z 10 rok (jak nie więcej) i że wciąż to ktoś chce oglądać. Moze ktoś wie który to już sezon tej stonogi ?

Kwiatek111
27-05-2010, 11:31
i jakos nie żałuję

smieszne

a ja nigdy nie prowadzilem ferrari i nie zaluje , bo czytalem opinie ze siedzi sie za nisko :roll:

gratulacje nie ma jak to miec wlasne zdanie

Sabvel
27-05-2010, 11:34
Dobry serial...jest jak dobra kawa zbożowa-mówiono u mnie na celi.
:)