Zobacz pełną wersję : Targi Ksiażki w Warszawie - oferta dla Nikoniarzy :)
Na trwających targach książki w pałacu Kultury w Wawie
jest sobie stoisko nr 267 :)
znajdziecie tam (jeszcze "nieobanerowany" na nikoniarzach - kwestia chwili)
moj najnowszy wieeeelki Album z fotografia lotniczą Odloty hesji (duzy format, ponad 200 zdjec!)
wiecej info na stronie albumu www.odlotyhesji.pl (http://www.odlotyhesji.pl) (obowiązkowo obejrzyjcie film)
dla osob zainteresowanych katastrofą Tu-154 tez na stoisku nie lada gratka
mianowicie książka Alefa Sterna pt. Pola Laska" ktory to autor opisal Katynska tragedie na rok przed jej zaistnieniem!!
jak ktos z Was wezmie dziewczyne, ktora w ogole nie lubi lotnictwa to tez znajdzie cos dla siebie
z wydawnictwa mojej żonki np. najnowszą ksiązkę Mariki "Era kobiet" :) /ciekawe o czym to jest :)
itd. itp.
PS. na hasło "zapomniałem hasła" mój album dzis i jutro 20zł taniej :)
(...)
PS. na hasło "zapomniałem hasła" mój album dzis i jutro 20zł taniej :)
Rozumiem, ze ten wariant obowiazuje tylko przy "odbiorze osobistym"? :twisted:
dokladnie tak
starczy akurat na bilet MZK i... pol litra bolsa na wieczorne oglądanie :P
[przepraszam wszystkich niepijacych]
:P
cheyenne
22-05-2010, 16:34
film zapowiada się świetnie, dobry podkład muzyczny, świetne kadry bardzo dobrze pokazane
tyle wrażeń po 104 sekundach oglądania bo po tym czasie film zdechł wyświetlając info: wystąpił błąd, spróbuj ponownie później
wrócę do niego potem
rozumiem że na targach album kosztuje 110 zł?
chętnie fundnąłbym sobie taki prezent
zapraszam...
mozemy sie na jakas godzinke umowic i poplotkowac o wszystkim
w albumie sa tez inne "lotnicze świry"
mozemy zrobic sesje autografową :)
grudzinsky
22-05-2010, 16:38
a jest mozliwosc wymiany? ;) znaczy sie towar za towar? brat jeszcze chyba jest w Wawie na targach.
Juz kolejny raz ogladam ten film :twisted: Baja!
Tak sobie pomysalem... ze powienienes opracowac wersje angielska, bo cos czuje, ze poza granicami ten album takze by sie dobrze sprzedawal ;)
Choc pewnie na dzien dzisiejszy ciezko cokolwiek powiedziec, bo pewnie czekasz na rezultaty sprzedarzy w PL... A pozniej, ewentualnie... :D
Al Koholik
22-05-2010, 16:40
a jest mozliwosc wymiany? ;) znaczy sie towar za towar? brat jeszcze chyba jest w Wawie na targach.
Tylko nie wiem po co hesji twój brat :)
grudzinsky
22-05-2010, 16:42
Tylko nie wiem po co hesji twój brat :)
bo moj brat tez wystawia sie z ksiazkami :razz:
Oni kupią sobie z 8 litrów koli :twisted: kozacki filmik! Trzeba się będzie zaopatrzyć i w album. Warto to Ci jeszcze gratulować takich przedsięwzięć czy już Ci obrzydło tego słuchać? ;)
szczerych gratulacji nigdy dosc! :)
jak juz ktos kiedys o mnie powidzial "robie wszystko dla lansu"
wiec...
gratulacje/mile slowa/pochwaly mogą byc :)
a tak po prawdzie to szczera i konstruktywna krytyka tez!
na kolejne opracowania, ktore zrobie... (a jakze) dla lansu! :)
co do wymiany na targach to pewnie tak - pod warunkiem ze to mnie zaciekawi :)
/brata nie biore pod uwage/ :)
film zapowiada się świetnie, dobry podkład muzyczny, świetne kadry bardzo dobrze pokazane
tyle wrażeń po 104 sekundach oglądania bo po tym czasie film zdechł wyświetlając info: wystąpił błąd, spróbuj ponownie później
wrócę do niego potem
może sabotaż co by skupić się na wersji papierowej ;)
a na poważnie w tym poście:
http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=144585
masz linki do wersji na YT i Vimeo, gdzieś na pewno pójdzie, ewentualne problemy mogły wynikać z przesilenia, bo za często go chyba ludzie oglądają ;)
Marian K
23-05-2010, 21:56
Dla mnie odlot, nomen omen.:)
PozdrawiaM.