Zobacz pełną wersję : [Marek Królik] kwietniowych parę klatek
Dawno niczego nie pokazywałem :)
EDIT - brak zdjęć na serwerach. Zachęcamy do korzystania z naszego hostingu.
no mi sie podobaja:)
ładnie obrobione, niezłe kadry, mała GO ;), jak dla mnie są spoko :)
downunder
22-05-2010, 18:44
Bardzo ładne kadry i kolory, świetne b/w. Co mi się w tych zdjęciach podoba najbardziej? Pozytywna energia, która z nich emanuje. :D
Jedynie pierwszego kadru nie rozumiem, za to za sprawą zdjęcia nr 12 po raz pierwszy podoba mi się ślubniak z podskokami. ;)
bardzo dobre! ; ) motyw z balonikami przedni!
to na pewno nikon ? ;D bo kolory takie canonowskie ; )
bardzo dobre! ; ) motyw z balonikami przedni!
to na pewno nikon ? ;D bo kolory takie canonowskie ; )
kolorki Canonowskie bo to Canon - oczywiście stara piątka :)
e tam kolorki canonowskie ;), nie ma to jak Nikon, a tak na poważnie, bardzo fajne fotki
kolory się rozjeżdżają, za szeroko, za smutno, eee.... co ja to miałem, znaczy się strasznie się podoba!!
SADPUNK44
25-05-2010, 00:53
11 i 12 - grejt; coraz bardziej podobają mi się szerokie kadry, takie robione z metra(11)...:mrgreen:
aikidudi
25-05-2010, 09:03
12 najciekawsza
dokładnie
Zdjecia super, kolory, kadry, emocje, wszystko mi sie podoba. Najbardziej mi jednak podeszla 9.
Jedynie ostatnie - o ile poprzednie szerokie kadry i skosy pasuja, dodaja dynamiki ujeciom, o tyle tu kadr centralny troche sie MZ gryzie z przechylem (czyt. poteguje sie efekt braku poziomu).
...za to za sprawą zdjęcia nr 12 po raz pierwszy podoba mi się ślubniak z podskokami. ;)
Przeciez to nie podskok. Nie widzisz, ze go balony unosza ;)
marshand
25-05-2010, 10:19
Bardzo fajne. 12 sympatyczna.
Bardzo ładnie. Kolorki fantastyczne.