Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Eva ...
Marek Urbanowski
21-05-2010, 15:27
Portret z bardzo spontanicznej sesji:)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/)
Matteo79
21-05-2010, 15:38
Portret moim zdaniem jest super ale na spontaniczną sesje to to nie wygląda chyba że pani tak się na co dzień maluje i właśnie przechodziła:)
Marek Urbanowski
21-05-2010, 15:44
Portret moim zdaniem jest super ale na spontaniczną sesje to to nie wygląda chyba że pani tak się na co dzień maluje i właśnie przechodziła:)
Decyzje zapadły o 6 00 rano (znaleziony został fryzjer):), sesja o 10 00 to raczej spontan:)
Matteo79
21-05-2010, 16:04
Widać tak trzeba bo efekt wspaniały:)
Widać że dziewczyna miała coś ładnego zrobionego na głowie, ale szkoda że to uciąłeś na tym zdjęciu. Nie przemawia do mnie kompletnie make up, wygląda jakby miała podbite oczy, kolor szminki się gryzie z resztą. WG mnie make up zepsuł to zdjęcie.
Ale może innym się będzie podobać..
...a ja to Marek zawsze cię będę kojarzył z "gołymi babami" :) ...
a serio, wyszło fajnie technicznie.
natomiast taką konwencję odbieram bardziej "foto-graficznie", niż "fotograficznie" (na pewno wiesz co mam na myśli) - do mnie osobiście nie trafiającą.
missbizarre
21-05-2010, 23:59
a serio, wyszło fajnie technicznie.
natomiast taką konwencję odbieram bardziej "foto-graficznie", niż "fotograficznie" (na pewno wiesz co mam na myśli) - do mnie osobiście nie trafiającą.
i pod tym się podpiszę
i pod tym się podpiszę
cholera, coś dzisiaj jesteśmy wyjątkowo zgodni :)
Kordian d70
22-05-2010, 00:04
bardzo ładna praca ;-)
Podoba mi się ten glamourek. Same w sobie włosy wyszły dziwnie, ale całościowo się to ładnie komponuje. Zdjęcie łamie trochę podręcznikowych zasad, ale wychodzi to na dobre i wyróżnia pracę w tłumie.
Marek Urbanowski
22-05-2010, 12:43
Podoba mi się ten glamourek. Same w sobie włosy wyszły dziwnie, ale całościowo się to ładnie komponuje. Zdjęcie łamie trochę podręcznikowych zasad, ale wychodzi to na dobre i wyróżnia pracę w tłumie.
Rozwiń proszę " włosy wyszły dziwnie ". To nie zaczepka tylko ciekowść:)
Rozwiń proszę " włosy wyszły dziwnie ". To nie zaczepka tylko ciekowść:)
Takie połączenie lakieru i matu, siwizny i koloru, największy kontrast jest między bokami z żelem (?), a suchą jakby wytapirowaną, poszarpaną grzywką. To mi się rzuciło w oczy przede wszystkim. Do tego mamy jeszcze trzy kolory siwy, czarny i jakiś bury z doczepionych włosów. Ale to już ok i pasuje do "krzaczorów".
julievna
29-05-2010, 16:46
Jestem na tak. Przerysowany make - up podkreśla dziwną urodę i mocne usta. Podoba się.
wow - bomba! jeśli masz jeszcze jakieś dobre ujęcia z tej sesji, to nie daj się prosić ;)