Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Po ciemnej stronie światła...
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img404.imageshack.us/img404/7789/19051.jpg)
Proac150
19-05-2010, 22:42
Bardzo ładne niebo, ale coś się z trawą na całej długości kadru, w linii horyzontu porobiło.
misiobudrysio
19-05-2010, 23:05
niebo to jest bajeranckie
pozdr.
Bardzo ładne niebo, ale coś się z trawą na całej długości kadru, w linii horyzontu porobiło.
Slusznie.
Niebo masz swietne! :D
borregaard
20-05-2010, 06:44
Dokładnie..to wygląda na zbyt głęboką połówkę z twardym przejściem...
Podoba się. Lubię takie zdjęcia z nietypowym światłem.
Ja mam wrażenie dużej dynamiki bijącej z tego zdjęcia - przez te chmury. Spróbowałbym również innego kadru - mniej dołu (nawet minimalnie), malutkie drzewo, żeby powstało wrażenie jeszcze większego naporu chmur na kadr. Nie mniej - zdjęcie na plus.
Niebo buduje tu super nastrój :-).
Bardzo lubię takie spektakle na niebie.
Troszeczkę położyło Ci się wszystko do środka kadru, ale przy takiej perspektywie to normalka :wink:.
Niebo niesamowite- dynamiczne, tworzące nastrój. Na dole maleńki zonk
ale niebo zachwyca
powtórzę się... niebo wygrywa :) ale dół to jakiś taki, chyba wyciągany z ciemności i tak niechlujnie wyszedł
Niebo buduje tu super nastrój :-).
Bardzo lubię takie spektakle na niebie.
Troszeczkę położyło Ci się wszystko do środka kadru, ale przy takiej perspektywie to normalka :wink:.
Środek to potężna nawałnica i ulewa szła, co do horyzontu w kilku miejscach to racja słabiutko wyszło. Dzieki za komentarze.
Bartek_902
20-05-2010, 13:20
Fajny mroczny klimat ;) przed burzą ?
Pozdrawiam ;)
maniek@n
20-05-2010, 13:49
coś się z trawą na całej długości kadru, w linii horyzontu porobiło.
Nie jest to przypadkiem niedokładnie "wygumkowana" warstwa? ;)
wojtek6308
20-05-2010, 18:52
Niebo potęga :-) .