Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Prawie warsztatowo - Karolina ;)
blazieras
19-05-2010, 00:17
Zaczynam od Pani, która podobno nie pozuje... :)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.michaldomarus.com/ext/karolina1.jpg)
Ładnie oświetlone, ale mina Karoliny mówi sama za siebie. Nie była chyba zbyt chętna... :D
borkovitz
19-05-2010, 00:32
Panna Karolina :> no pieknie pieknie czemu ja nie zrobiłem jej zdjeicia:>
blazieras
19-05-2010, 00:34
oh to było chyba najbardziej łaskawe spojrzenie ;)
ale mina Karoliny... :D
ech, tam mina. świetne światło. jestem na TAK!
mina z serii "aj kil ju" - Julian daje radę ;) Niemniej zdjęcie bardzo klimatyczne, dałbym nieco teksturki - ale to ja, tak czy siak dobre foto
Stylizacja i wizaż na duży plus, bardzo mi się podoba. Zaświecone też git. Mina modelki jak już wspomnieli koledzy wyżej. Pozdrawiam.
Panna Karolina :> no pieknie pieknie czemu ja nie zrobiłem jej zdjeicia:>
Dlaczego? Bo Koralinę ciężko było namówić na zdjęcia.
blazieras Tobie się udało i chwała Ci za to. Mi się podoba i światło i całe zdjęcia.
Michal gratuluje zdjecia, sama chcialam ja złapac ale mi sie nie udało. Podejrzewam ze wcale nie pozowala, ani sie nie malowala, bo ta piekna Pani robila na warsztatach za wizazystke :p
broni sie ta fota:) karolajna mi tez sie niechciala dac sfotografowac. Respect dla Ciebie
to teraz Michal opowiedz jak to bylo z tym pozowaniem :P
fota jest swietnia nie potrafie sie do niczego przyczepic - nawet do miny - stylizacja na czarną damę wiec mimika odpowiednia,
poza tym dobra fotka powinna oddawac charakter portretowanej osoby ;)
Świetny portret. Ma klimat i jest b.dobry technicznie.
Gratulacje
przejrzałem chyba wszystkie wątki z Waszego pleneru babilonowego i to mi się najbardziej podoba, jest dopracowane.
Karolajna
19-05-2010, 21:49
o nie, co ja tu widze ....
mina mowi sama przez siebie... heh... stylizacja- no coz wlasnie szlam sobie do naszej zimnej harcoweczki..
a pozowanie... pewien pan ktoremu sie nie odmawia... kolega ze starych czasow pozowania ....poprosil o jedno zdjecie;) a nie ktorzy sie doczepili....
bylo trzeba ladniej prosic;)
pozdrawiam Was kochani ;)
blazieras
19-05-2010, 22:19
BTW, ja jako zupełny noob jeśli chodzi o gwiazdy z forum, nie wiedziałem komu się wbijam 'pod pachę' ;) Tym bardziej dziękuję za te dwie sekundy uwagi. Uśmiechy były później ;)