PDA

Zobacz pełną wersję : Namówiliscie mnie to macie - Album :D

hesja
18-05-2010, 21:50
Wiele lat focenia, wiele miesięcy pracy nad stroną, filmem i... jeszcze więcej nad samym albumem
ale... chyba opłacało się :)
Jest piękny! :)

Morda mi się cieszy :D

Myslę, że na dniach wystartuję z promocją...
Zaangażowałem do projektu wielu Partnerów więc powinno być dobrze :)

Zanim będziecie się bali lodówkę otworzyć by i tam ser z kiełbasą nie gadał o "odlotach..."
pokazuję Wam co jest "grane" tuż przed Startem!

Zainteresowani:
Zacznijcie od filmu i to najlepiej w jakosci HD (720p = szybkie łącze!)
http://www.youtube.com/watch?v=d62hZsT4Upw

W Niemczech:
http://vimeo.com/11942932

a reszta info jest TU:
www.odlotyhesji.pl (http://www.odlotyhesji.pl/)

zapraszam i czekam na opinie :)

a jak się komu baaardzo spodoba to Wiecie co/jak robić :)
http://www.imfoto.pl/produkty/3590/odloty-hesji.html

dla pierwszych 20 osób mam wejsciowki na Goraszke :)

PS.
i wyjasniam (bo juz byl przypadek niezrozumienia)

Mówimy tu o duzym papierowym albumie do nabycia TU (http://www.imfoto.pl/produkty/3590/odloty-hesji.html)
a film jest tylko/aż jego reklamowką :)

zapraszam i do imfoto.pl i na Targi Książki - może się spotkamy? ;)

oper
18-05-2010, 22:10
Wszystko się zgadza: 20 min ciszy w wątku = 10 min filmu + drugie 10 na pozbieranie kopary :)
Jak dla mnie rewelacja!

c-man
18-05-2010, 23:13
Sławku gratuluję! Piękna sprawa!
Jak tylko będą fundusze - na pewno się zaopatrzę... :)

hesja
18-05-2010, 23:26

tomko
18-05-2010, 23:26
Po obejrzeniu tego filmiku wybadało by napisać coś mądrego i najlepiej w kilku zdaniach.
Ale jedyne co mi się teraz ciśnie na usta to:
Zajebiś....
brawo.

c-man
18-05-2010, 23:27

Cholera! Nie wyrobię się tak szybko... :D

karol_n1
18-05-2010, 23:30
Naprawde świetnie zrobione. Czeka się z niecierpliwością na pierwszą poważną w tym sezonie impreze (ILA ;))

fIlek
18-05-2010, 23:33
Gratulacje! Zwłaszcza w dobie e-booków i innych wirtualnych dupereli takie wydawnictwo to jest coś.

Dyziek
18-05-2010, 23:35
Moc albumik...mam i polecam innym:)

Naprawde świetnie zrobione. Czeka się z niecierpliwością na pierwszą poważną w tym sezonie impreze (ILA ;))
Tam nas nie znajdziesz, zostajemy na Góraszkę:)

rlat
18-05-2010, 23:49
Gratulacje.

Witek "Wisz"
19-05-2010, 00:39
Wow... coś niesamowitego! Gratulacje:)

mori
19-05-2010, 07:02
Gratulacje!

neverhood
19-05-2010, 11:40
Sa w zyciu czlowieka takie chwile, ktore zapadaja w jego pamiec tak mocno, ze nie sposob o nich zapomniec, ba, chce sie do nich wracac i wracac. Sa tez w zyciu czlowieka rzeczy, o ktorych marzy sie z ustesknieniem, robi sie wszystko, by marzenia sie urzeczywistnily. Spala sie dla nich, angazuje calego siebie, by je zrealizowac choc w malej mierze.

Sa tez takie momenty, w ktorych czlowiek nie wie co powiedziec. Czasem sa to chwile zazenowania, a czasem podziwu. Po prostu brakuje czlowiekowi slow, by wyrazic to, co przezywa w danej chwili.

We mnie w tej chwili miesza sie zazenowanie z podziwem. Zazenowanie, ze nie potrafie wyrazic w zaden ludzki znany mi sposob, jak bardzo podziwiam Twoja PASJE, POSWIECENIE, WYTRWALOSC W DAZENIU DO REALIZACJI MARZEN, az wreszcie podziw nad Twoimi FOTOGRAFIAMI - arcydzielami.
Kazda sekunda tego filmu jest majstersztykiem. Tu poklon rowniez dla Realizatora-montazysty. Dobor zdjec, muzyki, montaz w taki a nie inny sposob sprawiaja, ze budza sie w czlowieku takie emocje, ktorych nie sposob wyrazic. Od radosci, przez lzy emocji, dreszcze, az po ogromne oslupienie z wrazenia. Wszystko jest Cudowne. Momenty w jakich uchwyciles te Podniebne Anioly, ukazanie ich mocy, wielkosci, ale rowniez harmonia i piekno czasem podkreslone pieknymi Paniami tanczacymi jak Piekna i Bestia w balecie przestrzeni i swiatla. Po prostu BOSKO.

Panie Slawku ''Hesjo'' nie pozostaje mi juz nic innego, jak zyczyc Ci udanych ''lowow''. Mysle rowniez, ze trzeba isc za ciosem i wydac piekny duzy album, jestem pewien, ze znajdzie sie sporo ludzi, ktorzy beda go chcieli miec w swej biblioteczce i ze beddzie to wrecz obowiazkowa pozycja. U mnie z cala pewnoscia.
Pozdrawiam

ps. kazdy pragnie realizowac swoje marzenia, dzis dales mi niezlego kopa, by jeszcze bardziej i wytrwalej pracowac nad realizacja moich marzen (fotograficznych)

stig
19-05-2010, 11:46
Mysle rowniez, ze trzeba isc za ciosem i wydac piekny duzy albumA ten jest maly? :)

MicSzu
19-05-2010, 11:47
O żesz... GENIALNE to mało powiedziane---> GRATULACJE !!!

neverhood
19-05-2010, 11:48
A ten jest maly? :)
chodzi mi o album wydrukowany, fotoalbum ksiazkowy (przeciez pisalem o biblioteczce) - tej jest ogromny i rewelacyjny

stig
19-05-2010, 11:51
chodzi mi o album wydrukowany, fotoalbum ksiazkowy (przeciez pisalem o biblioteczce)Czegos tu nie kumam... Przeciez tu caly czas jest mowa o wydanym, wydrukowanym albumie... Sam go skladalem i akceptowalem druk. :)

neverhood
19-05-2010, 11:54
dopiero teraz wszedlem na odlotyhesji i przepraszam jestem ciolek, no to pedze kupic

TomaszR
19-05-2010, 12:10
Cóż, po prostu nie wiem jak opisać ten klip używając tylko cenzuralnych słów :)

Petarda.

Hoobie
19-05-2010, 13:16
Nareszcie!
Swietna sprawa, Slawku! Szczere graty, glownie dla Ciebie, ale takze ludzi, ktorzy byli zaangażowani w powstanie tego albumu! :)
Z wielka checia zakupie ... :D

hesja
19-05-2010, 13:35
neverhood rozwaliles mnie :)

to lezy kolo mnie stosik albumow i tylko czeka na tych - ktorzy chca go nabyc :)

jeszcze do zachwytow dodacie mistrza składu - STIGA

ale to juz jak albumik w garsci bedzie...

ponad 200 stron oglądania :)

Hoobie
19-05-2010, 14:04
Skoro tak blisko masz do tych albumow, to ... moglbym poprosic o autograf przy zakupie? :D

neverhood
19-05-2010, 14:07
neverhood rozwaliles mnie :)

to lezy kolo mnie stosik albumow i tylko czeka na tych - ktorzy chca go nabyc :)

jeszcze do zachwytow dodacie mistrza składu - STIGA

ale to juz jak albumik w garsci bedzie...

ponad 200 stron oglądania :)
hmm rozwalilem czym, ze taka dupa jestem hehe i nie patrze i dopiero potem sie zorientowalem, smieje sie z tego caly czas.

a nawiazujac do Twoich zdjec i Twojego kunsztu. juz od dawna obserwuje Twoje poczynania. mam kolege ktory jak byl w wojsku to naprawial samoloty, chcial zostac zawodowym zolnierzem ale zdrowie mu padlo bardzo i teraz jak u niego jestem to wspomina kazda srobke, jestem pelen podziwu jak on opowiada o tych maszynach, szok. Twoje zdjecia nie dosc, ze maja cos szczegolnego co nie pozwala oderwac oczu od nich, to one po prostu zyja. te maszyny maja na tych zdjeciach swoja historie - start, lot, ladowanie i to wszystko co sie dzieje pomiedzy startem i ladowaniem Ty ukazujesz, sprawiasz ze czlowiek zaczyna wyobrazac sobie co sie musialo tam dziac kiedy robiles takie czy inne zdjecie, co musiales przezywac Ty i ludzie Ci towarzyszacy. to wszystko jest jak w innym swiecie. i to mnie powala.

Jesli chodzi o Stiga, jak wszedlem w to forum, to wlasnie jego zdjecia przykuly moja uwage jako pierwsze, jego portrety ludzi. Macie cos wspolnego, zyja wasze zdjecia, sa profesjonalne na dodatek.

hesja
19-05-2010, 14:14
bardzo milo czytac co piszesz

bardzo Ci dziekuje :)

Hoobie - no pewnie ze moge cos Ci namalowac :)

neverhood
19-05-2010, 14:18
sama prawda, naprawde takie emocje jak ogladalem ten film i zdjecia ze wow
pozdrawiam

Hoobie
19-05-2010, 14:21
(...)

Hoobie - no pewnie ze moge cos Ci namalowac :)

I bardzo ladnie z Twojej strony... ;)

madness
19-05-2010, 23:03
a ja tylko podziękuję za współpracę i za zaufanie, zlecając właśnie mi wykonanie tego filmiku... oby ci się żaden egzemplarz nie ostał ;)

hesja
19-05-2010, 23:11
Marku - to ja Ci dziekuje i bede Cie wszystkim polecal

jak zniosles moją upierdliwość typu "ulamek sek za wczesnie", "kilka milimetrow za wysoko", "zmieniamy wszystko bo tak byc nie moze"

to zniesiesz wszystko :)

poszan :D

stig
19-05-2010, 23:13
Marku - to ja Ci dziekuje i bede Cie wszystkim polecal

jak zniosles moją upierdliwość typu "ulamek sek za wczesnie", "kilka milimetrow za wysoko", "zmieniamy wszystko bo tak byc nie moze"Skad ja to q... znam? :roll:

hesja
19-05-2010, 23:17
normalnie zbiorowy dramat :D

efekt sie liczy koncowy :)

Stigu Ciebie polecam tez wszedzie ale Ty juz o tym Wiesz :)

z nim było gorzej ale tez musial ulec :P

madness
19-05-2010, 23:23
z nim było gorzej ale tez musial ulec :P

??

madness
19-05-2010, 23:25
Skad ja to q... znam? :roll:

życie ;)

Sl@wcio
19-05-2010, 23:44
Mieszanka firmowa - Hesja i Sitg. Dwie Ikony ;-)
Album w drodze, ale jestem pewien że jest najwyższych lotów, bo ani jeden ani drugi (hesja, stig) nie pozwolił by sobie na choćby najmniejszy margines błędu co mogłoby skutkować zawahaniem oglądającego.
I bez zbędnej kurtuazji, wazeliniarstwa rzeknę w te słowa - są na rynku różnej maści albumy, lecz taki co ma duszę jest tylko jeden!

Jarod
20-05-2010, 11:25
Za poprzednikami - filmik robi wrażenie!
Właśnie zamówiłem i już nie mogę się doczekać by obejrzeć i dotkąć album.

Hesja Mam nadzieję, że znajdziesz chwilę by podpisać kopię :-)

Valush
20-05-2010, 11:41

czyli, że co, że wejściówki rozdałeś w Babilonie ?? ;p

wilk325
20-05-2010, 20:37
Album w drodze,

Nie;) już cały nakład na miejscu:) u Sławka ( a może w windzie:):):))

graf
20-05-2010, 20:58
bajka, masz chłopie talent :)

velaskez
20-05-2010, 21:35
Hesja, po prostu szczęka mi opadała jak to zobaczyłem. Też sobie kupię! I polecę znajomym z lotniska :mrgreen:

josoko
20-05-2010, 23:08
Sławek, Ty się marnowałeś dotychczas :)
Zajawka albumu (film) zmontowana rewelacyjnie.
Ukłony dla Twórców.

graf
20-05-2010, 23:21
zapomniałem zapytać, co z wejściówką należy się czy nie ;)

janoo
20-05-2010, 23:42
genialne zdjęcia!!! gratuluję!

MGIL
21-05-2010, 14:41
Normalnie brak mi słów !!! :oops:
Film rewelacyjny...
Zdjęcia wiedziałem wcześniej, że są kapitalne ale w tej formie jeszcze dodatkowo zyskują.
A ścieżka dźwiękowa.... miód malina !!!
Gratulacje !!!!

hesja
21-05-2010, 21:31
Hesja, po prostu szczęka mi opadała jak to zobaczyłem. Też sobie kupię! I polecę znajomym z lotniska :mrgreen:
zmieniles awatara i bym Cie nie poznal :)

zapomniałem zapytać, co z wejściówką należy się czy nie ;)
nalezy :)
tylko przy zaowieniach prosze ksywy pisac :)

pawl_s
21-05-2010, 22:15
Hesja, a mógłbyś wrzucić linki gdzieś, żeby można było pooglądać z Niemiec?

"Ten film wideo zawiera treść od partnerów WMG, Sony Music Entertainment i UMG. Obecnie nie jest on już dostępny w Twoim kraju. "

bzik
22-05-2010, 07:41
Fantastyczna robota. Serdeczne gratulacje!

madness
22-05-2010, 13:05
za granicą powinno mykać to: http://vimeo.com/11942932

quietstorm
22-05-2010, 13:44
Generalnie "rewelacja" to mało powiedziane... Po prostu kopie tyłek!!!

hesja
22-05-2010, 16:05
http://forum.nikoniarze.pl/showpost.php?p=1919271&postcount=1

no i w ogóle jest już troche zamowien (dziekuje!)

i wyjasniam (bo juz byl przypadek niezrozumienia)

Mówimy tu o duzym papierowym albumie do nabycia w imfoto.pl (instrukcje na www.odlotyhesji.pl (http://www.odlotyhesji.pl))
a film jest tylko/aż jego reklamowką :)

zapraszam i do imfoto.pl i na Targi Książki - może się spotkamy? ;)

Hoobie
27-05-2010, 14:44
No to juz zacieram rece... album juz w drodze :D

P.S. ... mam nadzieje, ze z odpowiednim wpisem ;)

tgollob_jamessuchar
27-05-2010, 22:50
Generalnie "rewelacja" to mało powiedziane... Po prostu kopie tyłek!!!

Urywa jaja!
Gratulacje Hesja! Kawał dobrej roboty i... czekamy na więcej, bo chyba nie poprzestaniesz na jednym albumie, co?

Po wypłacie zamawiam! Poproszę również z dedykacją, no i jeszcze miałbym w związku z tym sprawę, ale to PW.

Jarod
30-05-2010, 00:47
Album dotarł kilka dni temu, ale cały czas się jeszcze wietrzy, bo jeszcze nowością i świeżą farbą go czuć :)

Super wydany, super zdjęcia, super się ogląda - po prostu mistrzowska robota. Po objerzeniu takiego albumu każdy nabiera ochoty by łapać za aparat i lecieć na pobliskie lotnisko polować na samoloty.

Hesja - jeszcze raz gratulacje! I nie zwalniaj tempa, bo myślę, że dla wielu możesz być inspiracją!

goralikus
03-06-2010, 01:13
Hesja nie moge znalezc szczeny opadla i znikla :) Pieknie p[okazane masz pewne ze kupie ten album, bo kocham lotnoctwo. Zarekalmuj go rowniez u mnie na forum www.fotogrupadetroit.com jest tam wielu co lubia lotnicza fotografie. Dawno Cie zreszta nie bylo. Piekna robota miod amlina i cieknaca slina :)

michaelsoncam
04-06-2010, 06:09
Pogratulowac.
Krok po kroku spontanicznie a moze planowo ale z usmiechem.
Cala naprzod.
Hesja czas na air to air bo na ziemi juz Cie znaja.
Jest extra.

redak
04-06-2010, 16:38
Album naprawdę robi wrażenie, gorąco polecam...... warto go mieć