Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Nad strumieniem
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2010/05/L100166520Nad20strumieniem-2.jpg
źródło (http://wpk.eltrakon.pl/L1001665%20Nad%20strumieniem.jpg)
Nad strumieniem ...
...i wielka szkoda, że nie zdecydowałeś się pokazać tego strumienia. A tak pozostaje wierzyć Ci na słowo, że on, ten strumień gdzieś tam sobie płynie ;).
Jesteś konsekwentny w swoich pracach, mało krajobrazu, a ja konsekwentnie ich nie rozumiem...
ładna głębia , kolorowo ale gdzie tu krajobraz ????
Bartekkw
17-05-2010, 21:53
no kolega najwyrazniej chce byc inny :/
nie podoba mi sie to zdjecie
jeremi1234
17-05-2010, 22:05
hmmm... tilt-shift ?? czy się myle.
ślepa uliczka fotografii ...
Byłoby ciekawie, gdyby na ostrym słupku było coś ciekawego.
Sama czerwona plama nie wystarczy.
A patrzyłeś jak to wygląda w BW? Tylko takim mocnym, agresywnym, ale bez zbytniego wyostrzania. Ciekaw jestem.
Byłoby ciekawie, gdyby na ostrym słupku było coś ciekawego.
Sama czerwona plama nie wystarczy.
A patrzyłeś jak to wygląda w BW? Tylko takim mocnym, agresywnym, ale bez zbytniego wyostrzania. Ciekaw jestem.
To by całkowicie zmieniło wrażenie jaskrawości, które kazało mi wracać 400m na wstecznym do tego mostku...
Ja absolutnie nie jestem zachwycony tym zdjęciem :D
Bartek_902
18-05-2010, 08:37
no kolega najwyrazniej chce byc inny :/
Chyba za bardzo na siłe w artyzm idziemy ... nie podoba mi sie
Pomimo z pozoru banalnej treści mnie się podoba. Przyjemne nasycenie barw, ładnie ułożona GO z ostrością w mocnym punkcie. Może do krajobrazu to nie pasuje, ale to kwestia drugorzędna. Tytuł jak najbardziej trafny - nad strumieniem, czyli na mostku, co wydaje się oczywiste. O ile inne twoje eksperymenty do mnie nie trafiają, to w tym przypadku jestem na tak.
:shock: :-? :p :) :-D :mrgreen: :lol:
borregaard
18-05-2010, 17:43
Pomimo z pozoru banalnej treści mnie się podoba. Przyjemne nasycenie barw, ładnie ułożona GO z ostrością w mocnym punkcie. Może do krajobrazu to nie pasuje, ale to kwestia drugorzędna. Tytuł jak najbardziej trafny - nad strumieniem, czyli na mostku, co wydaje się oczywiste. O ile inne twoje eksperymenty do mnie nie trafiają, to w tym przypadku jestem na tak.
Erde...nie wykorkuj,wyluzuj..praca magisterska nie może zdrowia odbierać,a widać pewne symptomy zagrożenia....:wink: :mrgreen:
Hmm, co bym nie napisał, to już zostało powiedziane...
Nikonozaur
18-05-2010, 17:51
Bardzo ładne niebo.
Bardzo ładne niebo.
czyścisz monitor :D
ej no co. nie może się podobać? może!