Zobacz pełną wersję : A ja się dziś ożeniłem :)
cóż więcej dodać - jestem żonaty :)
I dobrze. Dlaczego miałbyś miał mieć lepiej niż ja.:grin:
thx :) Nie chcę mieć lepiej - ale mam , mam wspaniałą żonę i tego nikt nie przebije :]
przebije - jestem kawalerem :)
niemniej gratuluję :)
thx :) Nie chcę mieć lepiej - ale mam , mam wspaniałą żonę i tego nikt nie przebije :]
He,he, skoro tak, to życzę w takim razie dużo kochania :-) i mało gderania............. w przyszłości.:wink:
Łączę się w bólu. ;)
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2010/05/czarna_wstazka-1.jpg
źródło (http://www.3fun.pl/imgs_upload/czarna_wstazka.jpg)
Łączę się w bólu. ;)
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2010/05/czarna_wstazka-1.jpg
źródło (http://www.3fun.pl/imgs_upload/czarna_wstazka.jpg)
hahaha
Łączymy się w bólu ... hahah. Brakuje jeszcze w takiej chwili wszyscy jesteśmy żonaci. Więc chodźmy na golfa. :D
Wszystkiego dobrego ...
coach_lodz
16-05-2010, 07:56
phi wielkie mi co... ja rok temu... dokładnie rok temu :)
p.s. a tak na poważnie to gratulejszyn
Kundzior
16-05-2010, 08:08
Jeju nie strasz....
Marian K
16-05-2010, 08:18
Gratuluję i wszystkiego - tego i owego.
Ale żeby się napić piwa nie trzeba kupować browar :)
Serdeczne wyrazy współczucia.
No zuch chłopak i pierwsze co zrobił, to zamiast zająć się zoną, napisał na forum .... gratki
velaskez
16-05-2010, 09:19
No zuch chłopak i pierwsze co zrobił, to zamiast zająć się zoną, napisał na forum .... gratki
Amerykanie już zdefiniowali FAD (Facebook Addiction Disorder) czas na FUSMN (http://forum.nikoniarze.pl/index.php)AD :mrgreen:
fotograf58
16-05-2010, 09:22
Witaj w klubie !!!!! :) :)
Wyrok zapadł - dożywocie.
Zaraz,zaraz, posta nadałeś o 2.10 w nocy??? Co ty, zamiast konsumować małżeństwo na necie siedzisz? Już wiem, ożeniłeś się z dziewczyną, która ma szybkie łącze.
Nie taki diabeł straszny - jak się całkowicie podporządkuje żonie to nie będzie mu źle :sad:
To jak w tym kawale...
- "Ożeniłem się"
- "O stary! To musisz być bardzo szczęśliwy!"
- "No... Muszę..." ;-)
Gratuluję.
No to jak przystało na forum foto pochwal sie zdjęciami :)
I to był błąd po co ci wspólnik do pieniędzy:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Polsar74
16-05-2010, 12:17
łączymy się z Tobą w bólu
:-P
ps.
jaką masz teściową ?
A ja się dziś ożeniłem :)
Post napisany o godz. 02:10, wiec chyba nie dzis sie ozeniles, tylko jednak wczoraj ;) :mrgreen:
Ale czy Ty nie powinienes, przypadkiem, byc o tej godzinie z zona, wiadomo gdzie, a nie przed komputerem? :)
Jakbym mi moj maz w noc poslubna, po powrocie z wesela, do komputera usiadl to chyba bym mu glowe ukrecila ;):mrgreen:
P.S Gratulacje!
No i bardzo ładnie!
Oby nigdy Twoja żonka nie przedstawiała Cię znajomym słowami: "Mój pierwszy mąż........" ;););)
Dzięki za słowa "wsparcia", hehehehe
Ahhhh tam, już jakieś teorie :) w takim dniu człowiek traci rachubę czasu :)
Ps. wiadomość wysłałem z imprezki (aż dziw bierze, że literki nie uciekały), a figielki, to po imprezce :)
Dziś rano już słyszałem: kochanie, śniadanko podać ci do łóżeczka, czy wstaniesz ;)
Dziś rano już słyszałem: kochanie, śniadanko podać ci do łóżeczka, czy wstaniesz ;)
Każdy czasem lubi posłuchać brzmienia własnego głosu ;)
Można robić sobie jaja z nowożeńców, ale to naprawdę ważny i fajny dzień! (*
I reszta dni oby była równie udana.
Powodzenia!!!
(* Wiem, bo miałem go już 2 razy ;) )
grudzinsky
16-05-2010, 13:41
ja popelnilem to 30 grudnia i jak do tej pory nie zamienil bym na nic innego :)
wspaniala kobieta, ktora 16 dni temu dala mi wspanialego synka :D
gratulacje! niech Wam sie zyje kolorowo*
* - kolory naturalne
* - vivid
niepotrzebne skreslic ;)
Albo gratulacje albo wyrazy współczucia :D
Zobaczysz póżniej :-)
drhardware
16-05-2010, 15:10
przyłączam się do gratulacji/wyrazów współczucia. To ostatnie dlatego, ze jak nic na swiecie nie lubię tej ceremonii. A najgorsze to, że mój własny w sierpniu.
W Twojej (autorze) stopce widać, że sprzęt fotograficzny dopiero się konstruuje... no to teraz będzie o rząd wielkości trudniej :)
Btw. jest gdzieś wątek, w którym opisane dość dokładnie zostało jak ukrywać zakupy foto przed małżonką -- lektura obowiązkowa!
Btw. jest gdzieś wątek, w którym opisane dość dokładnie zostało jak ukrywać zakupy foto przed małżonką -- lektura obowiązkowa!
Mogłby ktoś mi przypomniec gdzie to bylo ? Nie moge znalezc tego a pamietam że jaja były przednie :)
Nowożeńcowi nie wiem czy gratulowac czy wspolczuc, ale w kazdym razie zycze powodzenia na nowej drodze życia ;)
Sprzedam encyklopedie Britanica.40 tomów.
Stan bardzo dobry.
Nie będzie mi już potrzebna.
Ożeniłem się tydzień temu.
Żona wie wszystko najlepiej
wiem że stare ;) ;)
Kundzior
16-05-2010, 16:43
Fajnie się rozwija ten wątek....entuzjastycznie, Cieszę się że jestem singlem :P Mam nadzieję że dość długo tak się uda.
To moje Gratulacje ..:)
To chyba ten wątek kolega Locter szuka... http://www.forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=117897
Powodzenia;)
btw, pochwalisz się zdjęciami ze swojego ślubu/weselicha kolegom z forum?;)
Mam nadzieję, że zdążyłeś sobie kupić wymarzony sprzęt... teraz główna księgowa trzyma rękę na pulsie... ;)
Gratulacje i wszystkiego dobrego! :)
Gratulacje.
Pogadamy za jakiś czas he he......:)
hm..... no to masz "przechlapane" ;) i sam tego chciałeś !!! ;)
Po 25 latach małżeństwa, żona mówi do męża:
- gdybym zabiła ciebie w dniu ślubu, dzisiaj byłabym wolną kobietą ;)
------------------
Powodzenia i wszystkiego naj...!
Marketing. ;)
siwyyy77
16-05-2010, 23:33
Jak potrzebujesz nowe szkiełko to też tak dzień zaczynaj, Ona zapewne na coś liczy...
Kundzior
16-05-2010, 23:38
Jak potrzebujesz nowe szkiełko to też tak dzień zaczynaj, Ona zapewne na coś liczy...
Bądź jak przedstawiciel handlowy :)
Ja nie mogę, nie ma bata, ja się chajtnę jak już wszystko będę miał. A że nie prędko to będzie, więc mam czas na dokładne oględziny ciała obcego....:)
siwyyy77
16-05-2010, 23:43
Ja tam problemu nie mam... żonka wyrozumiała dla mojego hobby.
Grygolas
17-05-2010, 12:40
Ja tam problemu nie mam... żonka wyrozumiała dla mojego hobby.
Mądra żona:)
Nie rozumiem, dlaczego kobiety nie mogą pojąć, że facet musi mieć hobby, i że to nie jest to żadne zagrożenie dla związku. Po prostu rzecz biegnąca równolegle...
Poza tym, logicznie rzecz ujmując (co czasem i tak nie przemawia do zainteresowanych), żono puść męża na 2 godz z aparatem na miasto, bo inaczej sam się ... puści. A tak mi się ułożyło:)
Ja i tak mam anioła przy boku, i nie żałuję ani minuty! Nawet się zastanawiam, dlaczego tak późno się zdecydowaliśmy na małżeństwo.
Pozdrawiam i gratuluję życiowego wyboru.
Cóż powiedzieć ....... Wszystkiego NAJ.............
P.S. Jak zostać Milionerem??? Być Miliarderem i się ożenić.. :))
maciek_apocaliptic
17-05-2010, 23:22
Pogieło waz z tymi żonami, serio :)
ludzie straszycie normalnie, ja mam zamiar swietowac 11.09... wiem wiem... wymowna data ;)
Marta Baranowska
18-05-2010, 04:15
Gratulacje :)
No cóż ... sam tego chciałaś ;-)
Pozdr.