PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Pani Figa jako sztafaż

wpkx
15-05-2010, 22:39
http://wpk.eltrakon.pl/L1001419%20Pani%20Figa%20jako%20sztafaz.jpg
źródło (http://wpk.eltrakon.pl/L1001419%20Pani%20Figa%20jako%20sztafaz.jpg)

Ruppel
15-05-2010, 22:46
Przyświeciło popołudniem, po lub przed burzą podnosząc kontrasty. Kadr nieciekawy.

Marrab
15-05-2010, 22:53
...Kadr nieciekawy.

Niestety, też tak uważam. Takie światło i układ chmur stwarza duże możliwości, tu słabo wykorzystane.

Pozdrawiam.

wpkx
15-05-2010, 22:59
Biorę sobie do serca ;-)

borregaard
16-05-2010, 07:09
Ładne światło i ..pies.Kolor nieba paskudny,dobra zieleń.Mało krajobrazu.

fotokornik
16-05-2010, 13:16
no i wychodzi jak to artyzm bez umiejętności nic nie znaczy; aby lamac zasady trzeba je tez znac

wpkx
16-05-2010, 13:24
no i wychodzi jak to artyzm bez umiejętności nic nie znaczy; aby lamac zasady trzeba je tez znac

:D:mrgreen::D

stock
16-05-2010, 14:24
ja lubie te zdjęcia. I dziwi mnie to że wszyscy niemalże atakują autora z tekstami o artyźmie i łamaniu zasad których się nie zna chociazby (ten tekścik mnie mega rozbawił). Może ktoś tu spojrzy szerszym okiem na fotografię jako taką a nie z klapami na oczach, ze jak krajobraz to muszą być normalne kolory, jeziorko i chmurki. Dla przykładu rzecz jasna. Ja z przyjemnością zaglądam w wątki autora bo wiem ze mnie czymś zaskoczy, że nie będzie nudno i będę mógł się chwilę zastanowić co chciał takim zdjęciem przekazać. O oglądanie non stop tych samych widoczków z filterkiem srakim czy owakim już moze być nudnawe :) I beznadziejnie się czyta te teksty znawców i wirtuozów tematu. Se napisałem, a co :)

arthyg
21-05-2010, 12:30
ja lubie te zdjęcia. I dziwi mnie to że wszyscy niemalże atakują autora z tekstami o artyźmie i łamaniu zasad których się nie zna chociazby (ten tekścik mnie mega rozbawił). Może ktoś tu spojrzy szerszym okiem na fotografię jako taką a nie z klapami na oczach, ze jak krajobraz to muszą być normalne kolory, jeziorko i chmurki. Dla przykładu rzecz jasna. Ja z przyjemnością zaglądam w wątki autora bo wiem ze mnie czymś zaskoczy, że nie będzie nudno i będę mógł się chwilę zastanowić co chciał takim zdjęciem przekazać. O oglądanie non stop tych samych widoczków z filterkiem srakim czy owakim już moze być nudnawe :) I beznadziejnie się czyta te teksty znawców i wirtuozów tematu. Se napisałem, a co :)

podpisuję się, jakie by te prace nie były to mnie osobiście zawsze ciekawi co kolega wpkx nowego stworzył :-)

Mamut1986
21-05-2010, 13:15
"pies na łące" , wczesny wpkx

zobaczycie ze kiedys to bedzie warte gruba kase! ;-)

A tak na powaznie, to rzeczywiscie cos jest w tych Twoich zdjeciach. Czuje sie ze autor nie tyle cos relacjonuje a sam kreauje jakas scene. Im dluzej sie przygladam tym bardziej intryguje mnie ten pies :)

plastus
21-05-2010, 14:20
Za stockiem - nie wiem dlaczego dopatrywać się ty jakiegoś wyszukanego artyzmu który jest lub nie. Zdjęcie jest inne ale jak napisał Mamut pies intryguje. Bardzo :D

Jest ciekawie i dobrze się patrzy. Ja tam dużo więcej nie potrzebuję. No, może odrobinę więcej ostrości w dole kadru ;)

wpkx kolejna praca inna z ciekawym, innym, spojrzeniem. Generalnie Twoje zdjęcia ogląda się naprawdę przyjemnie :)