Zobacz pełną wersję : Wojak Boxing Night w Łodzi - Krzysztof Diablo Włodarczyk vs Giacobbe Fragomeni
No właśnie - już jutro. Mnie bierze nerwówka. Mam nadzieję, że Krzycho wykorzysta drugą szansę. Mówi, że jest OK, psychicznie i fizycznie super. W razie czego na Polsacie od 22:00, najpierw walczy Wawrzyk. Trochę newsów zebraliśmy tutaj: http://www.ringpolska.pl/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=60&Itemid=85
U bukmacherów przewaga Krzyśka, a ja cholera znowu przy ringu. Za nerwowy jestem :p
Tak się rozmarzyłem ostatnio - 15 maja wygrywa Krzysiek, a 29 Albert :D Echhhh....
Tak się rozmarzyłem ostatnio - 15 maja wygrywa Krzysiek, a 29 Albert :D Echhhh....
...a 20 czerwca Bronek. Echhhhh ;)
Dzięki za przypomnienie o walce! Pewnie bym zaspał.
...a 20 czerwca Bronek. Echhhhh ;)
Hehe, dobre :)
A właśnie, ktoś się osobiście wybiera? Ja będę :)
walka się zaczyna!!!
jeszcze tylko przydługi blok reklamowy ;)
Włoch przy dobrej muzyce wchodzi :)
Antonioo
15-05-2010, 23:49
oj wejście przy AC/DC :) polubiłem go za to bardziej:)
Boryszuk
15-05-2010, 23:49
a ja nie mogę streama znaleźć
mam
http://www.tvsoccer.yoyo.pl/
a ja nie mogę streama znaleść
mam
http://www.tvsoccer.yoyo.pl/
Jak coś leci na Polsacie Sport to zazwyczaj też na ipli (http://www.ipla.pl/) można oglądać.
Edit:
Ale nie wiem czy działa poza granicami PL :)
Edit2:
Piękny prawy sierp! Dobra 6 runda Polaka. Pierwszy knockdown.
Edit3:
BRAWO KRZYSZTOF!! :)
co za dzień
Lech mistrz, Diablo mistrz !! Rewelacja :D
co za dzień
Lech mistrz
Lech? Lech? Lech Janerka? Czy jakiś inny?
;)
Maciek R
16-05-2010, 09:34
"Szacun" dla Włocha. Wiedział kiedy powiedzieć 'starczy'. Walka mi się bardzo podobała.
Do 5 starcia nudnawo, potem się fajnie rozkręciło
Mam jakieś dziwne wrażenie, ze trochę za łatwo zrezygnował...
No ale tak naprawdę tylko on jeden wie, jak mocno dostał w ryło ;)
Jaki następny krok Diablo??
(pytanie do znawców)
(może Pudzian? ;) ;) ;) )
Lech? Lech? Lech Janerka? Czy jakiś inny?
;)
Ja tam wole Koźlaka z nadmorskiego browaru ;)
No ale tak naprawdę tylko on jeden wie, jak mocno dostał w ryło ;)
Ja bym tak dostać nie chciał. :P
Jaki następny krok Diablo??
(pytanie do znawców)
(może Pudzian? ;) ;) ;) )
Poczekamy aż fIlek wróci z imprezy i nam może zdradzi plany. :)
U bukmacherów przewaga Krzyśka, a ja cholera znowu przy ringu. Za nerwowy jestem :p
No właśnie fIlek, wracając do Twoich nerwów i stania przy ringu, to nie ty w ostatnim momencie darłeś się:
" Italiano! Smile please, kur...a, do photo"
Pewnie to usłyszał i aż się zachwiał na nogach próbując pozować....
Co było potem wiadomo.
chyba aż wytrzeźwieje :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
co do walki to 6 i 7 runda rewelacja
grudzinsky
16-05-2010, 11:47
to ile tych rund bylo? walczyli do konca czy walka zakonczyla sie technicznym nokautem?
niestety synek nie pozwolil mi na ogladanie walki. wczoraj sie popsul i trzeba bylo mu poswiecic ok 4h uwagi. widzialem tylko poczatek walki, dokladnie 1 i pol drugiej rundy, a pozniej musialem zajac sie synkiem, ten w miejscu nie wysiedzi...
niestety synek nie pozwolil mi na ogladanie walki. wczoraj sie popsul i trzeba bylo mu poswiecic ok 4h uwagi. widzialem tylko poczatek walki
No niestety, czas gwarancji z opcją wymiany minął ;)
Ale zawsze można go oddać na Postępu i zrobić sobie 3 miesięczne wakacje ;)
6,7 i 8 (ostatnia) runda były najciekawsze":
"W szóstej rundzie do ataku przystąpił Fragomeni, ale świetne kontrataki wyprowadzał Włodarczyk, którego potężne ciosy wylądowały na twarzy wiekowego Włocha. 41-latek doznał kontuzji łuku brwiowego. Po chwili mocny prawy sierpowy posłał Fragomeniego na deski, rywal "Diablo" wstał, a po chwili zabrzmiał gong kończący rundę.
W siódmej odsłonie "Diablo" kontynuował natarcie i przyczajony posyłał silne sierpowe na twarz Fragomeniego, który w karierze przegrał tylko z Zsoltem Erdeiem i Davidem Haye'em.
Ósma runda rozpoczęła się od wielkiej szarży Włodarczyka, Fragomeni tylko przez chwilę wytrzymywał oblężenie, ale padł na deski - a po chwili na pytanie sędziego czy chce walczyć dalej - dał znak - koniec"
grudzinsky
16-05-2010, 13:10
No niestety, czas gwarancji z opcją wymiany minął ;)
Ale zawsze można go oddać na Postępu i zrobić sobie 3 miesięczne wakacje ;)
zonie mowilem, ze trzeba bedzie synka zareklamowac ;)
oddac? nigdy w zyciu :razz: :D dopiero jak skonczy 18 lat :razz:
jak postanowilem synka zneutralizowac w wozku i wlaczylem tv to bylo juz po walce, wiec zastanawialem sie "o co kaman". ale jak zobaczylem Diablo z pasem zrozumialem, ze wygral :)
na cale szczescie synek zasnal teraz, wiec F1 bede mogl juz w spokoju ogladac :)
na cale szczescie synek zasnal teraz, wiec F1 bede mogl juz w spokoju ogladac :)
ciiii.. nie pisz tak głośno na tej klawiaturze.. ;)
No właśnie fIlek, wracając do Twoich nerwów i stania przy ringu, to nie ty w ostatnim momencie darłeś się:
" Italiano! Smile please, kur...a, do photo"
Pewnie to usłyszał i aż się zachwiał na nogach próbując pozować....
Co było potem wiadomo.
Przejrzałeś mnie :lol: Swoją drogą najbardziej badziewne warunki do fotografowania, jakie w życiu widziałem na gali. Nie wiedzieć czemu 2 strony ringu przeznaczone dla prasy były wyposażone w dodatkowy, 50cm parapet. Na 30-40% zdjęć mam liny w kadrze :( No, ale jakie warunki przygotowali, takie będą mieli zdjęcia...
Żeby ich pokręciło tak jak mnie po tym wieczorze za te zasrane parapety. Za to dziewczyny były ładne. Nie żadna włoska garmażeria :-)
Ja bym tak dostać nie chciał. :P
Żeby ich pokręciło tak jak mnie po tym wieczorze za te zasrane parapety. Za to dziewczyny były ładne. Nie żadna włoska garmażeria :-)
Bez kitu, Ciebie też? Ja się czuję co najmniej jak Fragomeni :p
to ile tych rund bylo? walczyli do konca
Tak, do końca - do końca Fragomeniego. ;)
Tak, do końca - do końca Fragomeniego. ;)
:mrgreen: