PDA

Zobacz pełną wersję : Czy ktoś pożyczy ultraszerokokątny obiektyw

Sputnik_Wwa
14-05-2010, 21:42
Hejka,
nie wiem czy to dobry dział, w razie czego przepraszam bardzo moderatorów. Muszę zrobić zdjęcia wnętrza dość ciasnego lokalu na potrzeby strony WWW, mój obiektyw kitowy jest jednak za ciasny nawet na 18mm, potrzebuję na zdjęcia przy metrze politechnika pożyczyć szkło chodź na kilka godzin. Jeżeli ktoś by był w stanie pomóc to bym był bardzo wdzięczny.

mOSAd
15-05-2010, 00:18
Poszukaj na forum Freelancera (grupa regionalna!). Szybciej będzie. :D Niestety ja posiadam jedynie rybę już. :(

Sputnik_Wwa
15-05-2010, 00:21
Dzięki za rade... wiesz ja to potrzebuje dosłownie na kilka minut, w centrum wawy, jak nie to zrobię kitem na 18mm i poskładam z kilku zdjęć ale to upierdliwe

mOSAd
15-05-2010, 00:34
Robiłem tam zdjęcia całkiem niedawno - jakieś fotki są w wątku obok o T17-35. Ciekawe, co chcesz tam sfotografować, bo to moje byłe rewiry. :D

PS. Do grupy się trzeba najpierw zapisać, by tam pisać - mogę skrobnąć post z przekierowaniem tutaj jeśli nie jesteś w grupie. Bo akceptacja może potrwać.

Sputnik_Wwa
15-05-2010, 00:35
Robię stronę WWW i na polnej mam lokal do sfotografowania w środku, jest dość ciasne wnętrze i ciężko mi go złapać.

prz3mo
15-05-2010, 11:48
Tak jak radzi mosad, poszukaj na grupie regionalnej.
Poza tym rzeczywiście nie ten dział. LOCK.