Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Na zboczu...
Szanowna publiko, co myślicie? :)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://iv.pl/images/40383319876363931959.jpg)
Pozdrawiam :)
drogowy krajobraz mi sie podoba
fajnie ta droga prowadzi do lasu a za nim przestrzen , super sie to wszystko komponuje
dominikpl72
13-05-2010, 21:58
Fajnie poukładany kadr i plany... Dobrze nadaje się do kwadratu :)
borregaard
13-05-2010, 22:05
Prosto i fajnie.:-D
Wyprostowałbym nieco kolor,bo troszkę złamany.....
Podoba się, tylko z kolorem bym jeszcze powalczył.
Dobrze wypatrzyłeś, a co do kolorów, to przecież nie wiem jak tam jest , więc się nie wypowiadam :mrgreen:
Proac150
13-05-2010, 22:42
Prosto i fajnie.:-D
Prawda
krzysztofz24
13-05-2010, 23:53
Ja mysle ze chcialbym jechac to droga i tylko bym sie rozgladal gdzie tu na foty stanac:-)...A co do zdjecia to mi sie podoba,kwadrat byl tu slusznym wyborem mz. Dobra "fotografia drogi".
ładnie a kolorki sa takie na jakie pozwoliła pogoda w tym dniu, nie lubię takiego nieba kiedy robię fotki, bo potem trudno je właściwie zbalansować, wyglada jak przybrudzone :)
Podoba mi się droga prowadząca wzrok, podoba mi się kwadrat i kolory, które nie zostały przesycone.
Bardzo fajna fotografia drogi, aż chce się jechać
Fajny kadr z głębią.
Lubię takie :smile:.
wojtek6308
14-05-2010, 09:12
Ładnie, bardzo dobry kadr :-) .
Bartekkw
14-05-2010, 09:30
Fajnie wyszło, ale nie wiem czy bym nie wystemplował tych słupków wzdłuż drogi. Kolor i kadr jest BDB
(...) z kolorem bym jeszcze powalczył.
Moglbys uscislic? Powaznie pytam ... :)
(...)nie wiem czy bym nie wystemplował tych słupków wzdłuż drogi. (...)
Szczerze mowiac, to myslalem o tym... Jednak stwierdzilem, ze sa one czescia tamtejszego/charakterystycznego krajobrazu, stad zdecydowalem sie je zostawic ;)
Dziekuje wszystkim!
jurek1906
14-05-2010, 18:38
Kurcze, ale mi się podoba.Kadr,kolory i dalszy plan.Elegancko jest :).
Powiem Ci Hubert, że oglądam to zdjęcie już enty raz i też mi te słupki przeszkadzają. A szczególnie te po lewej stronie z czerwonymi czapkami.
Jakoś mi wzrok ucieka w ich kierunku. A powinien iść w głąb kadru, bo tam jest głębia i przestrzeń i tam prowadzi droga. Ale to tylko moje (i nie tylko ;)) zdanie. Także ja też bym je stempelkiem potraktował.
Powiem Ci Hubert, że oglądam to zdjęcie już enty raz i też mi te słupki przeszkadzają. A szczególnie te po lewej stronie z czerwonymi czapkami.
Jakoś mi wzrok ucieka w ich kierunku. A powinien iść w głąb kadru, bo tam jest głębia i przestrzeń i tam prowadzi droga. Ale to tylko moje (i nie tylko ;)) zdanie. Także ja też bym je stempelkiem potraktował.
Cos w tym musi byc... :)
W takim razie trzeba bedzie przygotowac wersje nr 2 :D
Dzieki Pawle!
Nikonozaur
14-05-2010, 21:55
Dokładnie, słupki włażą wystarczająco nachalnie w oczy by zapoznać je ze stempelkiem. :)
Dokładnie, słupki włażą wystarczająco nachalnie w oczy by zapoznać je ze stempelkiem. :)
Przekonaliscie mnie! :mrgreen: ;)