PDA

Zobacz pełną wersję : sb 600 help mruga wyświetlacz

witold35
11-05-2010, 16:31
witajcie

kupiłem sobie sb600 używaną (wreszcie) i bawiłem się nią a tu nagle wyświetlacz mruga to znaczy mrugają wszystkie opisy, jakiś tryb serwisowy albo coś innego.

Ba dzwoniłem do serwisu i chłopcy nie wiedzą o co chodzi, lampa chodzi normalnie

czy ktoś może łopatologicznie pomóc biednemu z problemem

pozdrawiam
Witold

Albert44
11-05-2010, 16:50
Moja też mrugała.. 2 razy :( 1 x jeszcze na gwarancji (serwis naprawił za free) a drugi raz m-c po gwarancji... serwis naprawił ponownie ale już za moje.. sprzedałem i nie żałuję. Zostałem przy Metzach...

Valdek_Tychy
11-05-2010, 17:09
witajcie
Ba dzwoniłem do serwisu i chłopcy nie wiedzą o co chodzi, lampa chodzi normalnie

Mówiąc wprost, chłopcy rżną głupa - jak to serwis n(cenzura) ma w zwyczaju.Chłopcy doskonale wiedzą,że jest to często występująca przypadłość SB600 której o dziwo n(cenzura) nie chce uznać za wadę fabryczną.
Pozostaje Ci tylko przyzwyczaić się do tego i robić zdjęcia do puki się da a potem albo naprawa (droga) albo kupno nowej lampy.
Moja migała przez ponad rok i nic się nie działo.

prz3mo
12-05-2010, 02:29

W serwisie Nikona powiedzieli Ci, że nie wiedzą o co chodzi? :shock:
Nie raz czytałem tu na forum o tej usterce w lampach SB, więc nie powinna to być jakaś nowość dla serwisu...