PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] UFO chmura:D

Greg77
10-05-2010, 16:55
Taki szot z ostatniego wypadu turystycznego:D

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://iv.pl/)

Nikonozaur
10-05-2010, 20:50
Zgodzisz się ze mną, że fota też turystyczna...? Oczywiście technicznie gitarka! :D

Hoobie
10-05-2010, 20:53
Ładnie... turystycznie jak najbardziej! :D

zaza67
10-05-2010, 20:55
Ładnie... turystycznie jak najbardziej! :D

podpisze sie a chmura ladna

jurek1906
10-05-2010, 20:56
Dzień Niepodległości ,Ci się trafił :),ładne niebo.

borregaard
10-05-2010, 21:05
Ładnie,czysto,wakacyjnie.

Greg77
10-05-2010, 22:37
Ładnie,czysto,wakacyjnie.

Tak mialo byc;) Dziekuje:D

dawidlawecki
11-05-2010, 00:40
Jak dla mnie nuda...

Mikołaj
11-05-2010, 13:29
w kwestii formalnej - albo UFO albo chmura. Jeśli wiesz, że to chmura to nie jest to już niezidentyfikowany obiekt latający (ang. Unidentified Flying Object)

a foto ''takie sobie'' kompozycja mi się nie podoba, motyw również. Ładne kolory ;)

borregaard
11-05-2010, 15:07
w kwestii formalnej - albo UFO albo chmura. Jeśli wiesz, że to chmura to nie jest to już niezidentyfikowany obiekt latający (ang. Unidentified Flying Object)

a foto ''takie sobie'' kompozycja mi się nie podoba, motyw również. Ładne kolory ;)

Świetnie ,że wytłumaczyłeś co znaczy UFO,bo Koledzy z Wysp dalej żyliby w nieświadomości,a takie gamonie jak ja wreszcie zrozumieli o co kaman.No i ta logika....jestem pod wrażeniem.:cool:
Dawno nie czytałem tak bezsensownej,bufoniastej uwagi....

wojtek6308
11-05-2010, 18:00
Ładnie UFO się ustawiło do tego kadru, dobre kolorki :-) .

Mikołaj
12-05-2010, 10:26
Świetnie ,że wytłumaczyłeś co znaczy UFO,bo Koledzy z Wysp dalej żyliby w nieświadomości,a takie gamonie jak ja wreszcie zrozumieli o co kaman.No i ta logika....jestem pod wrażeniem.:cool:

Ciesze się "gamoniu", że Cie oświeciłem i mogłem pomóc. A moja logika rzeczywiście jest bezbłędna. Autor popełnił błąd logiczny i zwróciłem mu na to uwagę ale jeśli uważa to za obelgę powinien mi zwrócić uwagę, że czynię mu ujmę na honorze taką uwagą. Ale kim, że ty jesteś jego"bodyguard"?

Dawno nie czytałem tak bezsensownej,bufoniastej uwagi....
Ja również ;)

harb
12-05-2010, 10:34
Ciesze się "gamoniu", że Cie oświeciłem i mogłem pomóc. A moja logika rzeczywiście jest bezbłędna. Autor popełnił błąd logiczny i zwróciłem mu na to uwagę ale jeśli uważa to za obelgę powinien mi zwrócić uwagę, że czynię mu ujmę na honorze taką uwagą. Ale kim, że ty jesteś jego"bodyguard"?

Ja również ;)

jest jednym z użytkowników i po prostu napisał o tym co zapewne zauważyli wszyscy, ja również :oops:
nie wyważa się już otwartych drzwi Mikołaju, i nie pisze o sprawach ogólnie znanych, gdyż wówczas zamiast wskazówką taka uwaga staje się przytykiem
odnośnie tytułu wątku ja odbieram go jako przenośnię i sądzę ze chyba większość

pozdrawiam :)

borregaard
12-05-2010, 11:38

Ja również ;)

Trudno polemizować z kimś nie zdającym sobie sprawy z tego co napisał i potrzeby takiego wpisu.Tak nawiasem mówiąc "wielki logiku" zastanów się co napisałeś w ostatnim zadaniu..Gdzie tu logika,gdzie poprawna polszczyzna.? Co to za składnia,interpunkcja..? Nie widzisz,że to nie ma kompletnie sensu..?
Kończąc ten OT...z taką forma wypowiedzi,jeśli nawet nie widzisz,że uwaga była natury ogólnej,a nie osobistą, uważaj na słowa,gamoniu,nawet te w cudzysłowie.Pomyliłeś forum foto z piaskownicą lub maglem...

Greg77
12-05-2010, 13:57
Mikolaju......chyba dodalem emotke do watku prawda?!
Nie obraziles mnie ale kogos napewno......fakt, forum to nie piaskownica!